Aten, eden boljših proizvajalcev IT opreme

IT oprema nas danes spremlja na čisto vsakem koraku. Pravzaprav si življenja brez nje niti predstavljati ne znamo več, saj ves čas iščemo rešitve za probleme, ki se nam pojavijo. Rešitve pa so vedno v obliki dodatne opreme. Ravno zato smo tokrat poiskali proizvajalca, ki nam ponuja najboljše rešitve v IT opremi v obliki množilnikov, priključkov, extenderjev, pretvornikov in stikal, kar potrebujemo pri uporabi računalnikov in tudi pametnih telefonov ter televizij. Zelo hitro smo našli proizvajalca Aten, ki nas je s svojo kvaliteto prepričal. Če si samo na hitro pogledamo ponudbo podjetja Aten na eni od slovenskih strani https://www.techtrade.si/aten, vidimo, da je izdelkov za veliko različnih rešitev. Marsikdo je celo presenečen, da obstajajo tudi kakšne rešitve, za katere si niti mislil ni, da obstajajo.

Aten proizvaja veliko različnih rešitev

Ali sploh veste, da obstaja množilnik HDMI 4K signala, s katerim lahko z enim izhodom v množilnik v vhod priključite kabel in že imate mnogokrat podvojem HDMI 4K signal? Rešitev je za marsikoga lahko zelo praktična, če želi enako sliko hkrati prikazovati na več napravah. Seveda, v kolikor taka rešitev ni zanimiva za vas, še vedno to ne pomeni, da Aten nima prav nobene zanimive rešitve za vas. Zato vam resnično predlagamo, da obiščete navedeno spletno stran in si poiščete zase pravo rešitev.

Aten ima tudi uporabne line extenderje

Si kdaj zaželite, da vam ne bi bilo treba vedno sedeti za računalniško mizo ali pa direktno pred nekim ekranom? Potem imate največ težav ravno s kabli, ki so mnogokrat čisto prekratki in vas prav privežejo pred ekran. Mnogi sicer potem poiščejo rešitev in si kupijo brezžično opremo, kot sta na primer tipkovnica in pa miška, ampak kaj pa v primeru, ko bi želeli imeti tudi ekran bližje sebi, glavna komponenta pa bi bila še vedno daleč? V tem primeru je za vas zagotovo najboljša rešitev line extender Aten, saj z njim lahko podaljšate tako VGA kabel kot tudi USB kable.