Avtomatski obračun plač s svetovno znanim slovenskim podjetjem

Poglejmo si, kako za boljši obračun plač pomaga Slovensko podjetje in tudi kako nam lahko poleg avtomatskega obračuna plač pomaga še na drugih podjetniških področjih.
Tako je. Kdor je mnenja, da je Slovenija majhna in nazadnjaška država, se še kako moti. V dokaz nam je podjetje, ki že kar 25 let strmi k avtomatizaciji in izboljšanemu podjetniškemu sistemu na mnogih področjih, ne samo ko gre za obračun plač. Mnoga svetovno znana podjetja namreč že koristijo in sodelujejo s podjetjem Špica na vsakodnevni ravni. Morda se sprašujemo zakaj ali pa celo kako je to slovensko podjetje prišlo tako visoko, da je spoštovano ne samo s strani domačih podjetij, temveč tudi podjetij po svetu, v bistvu pa je res enostavno. Gre za vizijo avtomatike, pred katero vemo, da dandanes ni izhoda in prav je tako.

 

Avtomatski obračun plač na delovnem mestu praktično dela čudeže!

Avtomatika nam omogoča, da izvajamo kompleksne izračune ali pa vnašamo podatke v zanemarljivo hitrem času. Tudi ko gre za obračun plač, je dandanes še kako smiselno vpeljati avtomatizacijo, saj gre za ogromno podjetij in za ogromne številke zaposlenih ljudi, za katere pa je potrebno beležiti čase prihodov, odhodov, bolnišničnih dni in še marsikaj drugega. Verjetno, se strinjate, ko rečemo, da je to ogromno enih informacij in številk. Če samo primerjamo, da je bilo včasih potrebno imeti dve računovodji, ki bi delo obračunavanja izvedle morda v dveh tednih ali pa še kasneje, danes pa je za to isto delo potrebna le ena oseba in boljša programska oprema, ki omogoča, da obračun plač traja le par ur, potem nam je lahko hitro jasno, katera metoda je bolj priporočljiva.

Seveda pa je tudi odvisno, koliko zaposlenih ljudi ima določeno podjetje. Kot omenjeno, pa obračun plač ni edina prednost oziroma storitev, katero pokrivajo programi tega podjetja. Samo podjetje Špica namreč sodeluje tudi na izdelavi drugih programskih oprem, ki služijo recimo v trgovinah, kot so tiskanje etiket ali pa na področju varnosti, s svojo opremo za video nadzor. Res lahko rečemo, da je podjetje v vseh svojih letih ogromno pridobilo na času in denarju, tako za večja, kot za manjša podjetja po celem svetu.