Baumit, fasada za kakovostno bivanje

Kako zelo pomembno je, da je objekt opremljen s fasado verjetno vsi dobro vemo. Fasade so ključne pri doseganju estetskega videza objekta, hkrati pa tudi iz vidika racionalnosti. V kolikor objekt nima ustrezne fasade, je izguba energije na letni ravni kar precejšnja. To pa pomeni višje stroške.

S fasado si torej zagotovimo ohranjanje toplote. Poleg ohranjanja toplote nam omogočajo ohranjanje ustrezne toplote. To pa pomeni, da poleti vročina težje vstopi v objekt in je le ta dalj časa lahko svež. Zlasti, če imamo klimatsko napravo, se to dobro pozna. Izgradnja fasade je seveda odvisna od samega objekta. Fasade se med seboj ločijo po zgradbi, materialu in konstrukciji. Zelo pomembno pa je tudi, da imamo ustrezno informacijo, katero fasado moramo uporabiti za naš dom. Izbira te je zelo pomembna, kajti če izberemo napačno glede na okolje, je to praktično stran vržen denar.

Če se objekt nahaja na bolj izpostavljenih in agresivnih vremenskih razmerah, je seveda potrebno izbrati temu primerno fasado. Fasada bo poskrbela, da bo življenjska doba objekta daljša, s tem pa se bo ohranila tudi vrednost. Da pa bo izbor enostavnejši in kasneje tudi sama izvedba del profesionalna in vrhunska, je tu na voljo Baumit fasada. Podjetje Baumit vam bo ob dogovoru dodelilo svetovalca, ki bo poskrbel, da bo izbira fasade za vaš objekt najbolj ustrezna okolju, vašim željam in stroškom. Ker se fasade gradijo za več deste let v naprej, je ključno, da pri takšnem podvigu ne hitite, si vzamete čas in ustrezno premislite.