Če obstajajo kuponi popusti pa visoki, ni nujno slabo

1nadanSpletnih portalov, na katerih se dobijo kuponi popusti pa so tudi zelo visoki, je danes zelo veliko. Eni portali so starejši, bolj poznani in imajo posledično tudi bistveno večjo ponudbo, drugi pa malo mlajši in manj poznani in je tudi ponudba slabša, saj se podjetja ne odločijo toliko za oglaševanje pri njih, saj je tudi uspeh manjši. Nekako pa je tudi res tisto pravilo, da ste lahko bolj prepričani v to, da bodo na bolj poznanih spletnih straneh obstajali kuponi popusti na njih pa bodo morda nekoliko višji in to zaradi tega, ker je tudi ponudnikov več, ki si med seboj konkurirajo.

 

Pri ponudbah izdelkov ste lahko bolj brez skrbi, da se bodo dobili kuponi popusti pa visoki, pri katerih boste plačano tudi dobili

To seveda ne pomeni, da pri storitvah pa obstaja riziko, da storitev ne bo izvedena, saj je treba pač upati na to, da bo podjetje pripravljeno plačano storitev izvedlo. Vendar pa je povsem isto tudi pri izdelkih, lahko bi se podjetje odločilo, da ne bi poslalo izdelka, ampak verjemite, prav vsi podjetniki se zavedajo, da bi bil to tek na tako kratko progo, da potem ne bi moglo podjetje zaradi teh goljufij več poslovati zaradi tako slabega imidža, prav tako podjetnik ne bi mogel več odpreti drugega podjetja in se oglaševati na enak način, pa čeprav pošteno, saj ga tudi portali, na katerih se prodajajo oz. ponujajo kuponi popusti pa so različno visoki, ne bi več hoteli sprejeti.

Slovenija je enostavno premajhna, da bi si katero podjetje lahko kaj takega privoščilo, le pri turističnih ponudbah je tako, da je že v naprej navedeno vse, kdaj se lahko kuponi popusti pa na njih izkoristijo, prav tako pa je tudi opozorilo, da je treba pred nakupom bonov prej preveriti pri ponudniku, kdaj in če sploh kdaj se lahko kuponi popusti v njih izkoristijo in če so sploh še na voljo kakšne proste kapacitete.