Edini facebook seminar, ki ga boste potrebovali

Če imate podjetje, je poleg kakovostnih izdelkov oziroma storitev, ki jih ponujate, pomembno tudi oglaševanje. Tudi če je vaš izdelek vrhunske kakovosti in edinstven na trgu, morate najti pravi način, da bi ga bolj izpostavili širšim množicam ljudi. Nekateri med njimi mogoče prav zdaj vaš izdelek potrebujejo, a ga nikjer ne najdejo. Ste poskusili z oglaševanjem na spletu? Oglaševanje na družbenih omrežjih je postalo že skoraj nuja, vendar mogoče še vedno niste ravno vešči pri uporabi le-teh. Morda je prav zdaj najboljši čas, da se tega naučite. Obiščite Facebook seminar, ki ga organizira podjetje Openit, in naučili se boste vseh osnov, ki jih potrebujete za uspešno delo in oglaševanje na Facebooku.

Zakaj je Facebook seminar prava izbira za vas

Gre za praktično delavnico, na kateri se boste lahko poleg samih osnov naučili, kako načrtovati oglaševanje na dveh trenutno najbolj priljubljenih družbenih omrežjih, Facebooku in Instagramu. Obenem pa boste usvojili znanja, s katerimi boste lahko natančneje določili specifične lastnosti svoje oglaševalske kampanje. Zelo koristno pa bo tudi izvedeti, na kakšen način lahko spremljate njeno učinkovitost in jo dejansko lahko merite.

facebook seminar

Ker je običajno pridobljeno znanje najbolje usvojeno šele takrat, ko se zadeve lotimo v praksi, je Facebook seminar sestavljen iz teoretičnega in praktičnega dela. V drugem delu boste tako lahko s pomočjo predavateljev izdelali svoj lasten oglas.

 

Facebook seminar s strokovnjaki na področju digitalnega marketinga

Na delavnici bosta dva predavatelja, ki bosta udeležence vodila skozi celoten postopek kreiranja oglasov. V pomoč vam bosta predvsem pri definiranju ciljev in predmeta oglaševanja vašega produkta ter izbiri samega oglaševanja, kot tudi pri določanju vseh nujno potrebnih elementov, ki jih mora imeti vaš oglas: od slike in teksta do določanja ciljne skupine. Tako boste deležni temeljitega prenosa znanja, s katerim boste lahko dosegli hitrejšo rast in razvoj svojega podjetja.

facebook seminar

Ne čakajte in se prijavite na Facebook seminar na spletni strani podjetja Openit, ki vas že čaka s svojo izkušeno in strokovno ekipo predavateljev.