Eksotični otroški vozički

Če imajo razni avtomobili, motorna kolesa, kolesa, bela tehnika in podobni, na trgu tudi eksotične verzije modelov, zakaj jih ne bi imeli tudi otroški vozički? Eksotični vozički so izpopolnjeni predvsem na vizualni podobi, napredek pa je viden tudi v funkcionalnosti in raznih rešitvah, ki vam olajšajo prevoz vašega malčka. V zadnjem času sta na razvoju in proizvodnji eksotičnih otoških vozičkov v ospredju ameriški Orbit Baby in nizozemski Taga.
Zadnja inovacija proizvajalca Orbit Baby je otroški voziček s štirimi kolesi in torbo, odlikuje pa ga predvsem klimatska naprava, ki je vgrajena v sedež. Voziček ima masivno ogrodje in inovativno oblikovano košaro,  seveda pa je cena temu primerna, saj se začne pri 800€.
Nizozemci pa so združili kolo in voziček, saj njihov otroški voziček služi kot kolo z vozičkom, lahko pa ga tudi zložite v običajen otroški voziček. Za izdelek so prejeli številne dizajnerske nagrade, cena pa se giblje od 1.350€ naprej. Ko vam otroci že toliko zrastejo, da ne potrebujejo vozička potem so na vrsti kakšne igrače za bolj starejše otroke.