Fizioterapija v Ljubljani za hitrejše okrevanje

Če vi ali vaši bližnji trpijo za mišično-skeletnimi obolenji, različnimi nevrološkimi obolenji ali morda težavami, ki se pojavijo ob staranjem telesa, je https://www.cco.si/fizioterapija-ljubljana/ pravi naslov za vas. Strokovnjaki z večletnimi izkušnjami vam nudijo fizioterapevtske storitve za širok spekter zdravstvenih stanj, kot so nenehne bolečine v sklepih, splošna oslabelost, športne in mišične poškodbe, nega po možganski kapi, pooperativna nega in drugo. Dokazano je, da je rehabilitacija, ki se izvaja na domu, bolj uspešna. Stranke se v zavetju svojega doma počutijo bolj udobno in varno, poleg tega jim je prizanesen stres, ki je velikokrat prisoten ob tem, ko morajo poiskati nekoga, ki bi jih peljal do salona. Tako se je CCO odločil, da mora biti fizioterapija v Ljubljani omogočena tudi strankam na domu.

 

Fizioterapija v Ljubljani nudi nekaj izredno učinkovitega

fizioterapija ljubljanaStarostnikom s storitev fizioterapija v Ljubljani nudi večjo samostojnost in jim omogočajo karseda kvalitetno in prijetno bivanje v domačem okolju. Glavni cilj je zagotavljanje funkcionalne samostojnosti starejših. Pri obiskih diplomirane fizioterapevtke na domu, se vzpostavi terapevtski odnos s pacientom in njegovo družino z učinkovito komunikacijo za lažje sodelovanje bolnikov in boljše rezultate. Vsak pacient je drugačen, zato se najprej pogovorimo s stranko in morda tudi bližnjimi, ter skupaj sestavimo načrt terapije, ki ustreza potrebam. Na voljo imamo tudi kar nekaj različnih aparatov za izvajanje različnih načinov terapije (ultrazvočna terapija, magnetoterapija, laserska terapija,…), ki jih lahko pripeljemo s seboj in tako zares vzpostavimo najbolj primerno terapijo ali kombinacijo terapij za stranko.

 

Individualna fizioterapija v Ljubljani je preverjeno učinkovita

fizioterapija cco

COO ugotavlja, da se bolniki, ki jih spremljajo in jim pomagajo v domačem okolju, hitreje okrepijo, so bolj zadovoljni in kakovost življenja se jim hitreje izboljša. Rehabilitacija na domu je dosti krajša kot enakovredna obravnava v bolnišnici. Žal zaenkrat deluje le fizioterapija v Ljubljani in okolici. A ker se obravnava na domu izkazuje za izredno uspešno, ne dvomite v to, da podobne storitve ne bi bile kmalu na voljo tudi v drugih mestih.