Gaming stoli osvajajo zavzete igralce računalniških igric

Najverjetneje svojega pisarniškega dela ne opravljate na jedilni mizi ter na klasičnem stolu v kuhinjskem prostoru. Za takšno delo je treba zasnovati primeren kotiček z ustrezno opremo. Kakovost pohištva namreč v veliki meri vpliva na delo. Vse več pa vas je takšnih, ki za pisalno mizo ne opravljate samo službenega dela, temveč se sproščate ob igranju vznemirljivih računalniških iger. Nekateri si s tem služijo tudi denar oziroma se z igranjem iger na računalniku ukvarjajo profesionalno. Tako ure in ure preživijo za računalniki. Če sedijo na ustrezno zasnovanem stolu, je igranje še toliko zabavneje, prijetneje pa tudi udobneje.

gaming stolSicer pa so proizvajalci pohištva poskrbeli, da so zasnovali sedeže, ki so prav posebej namenjeni igranju računalniških iger. To so gaming stoli, ki že nekaj časa uspešno osvajajo zavzete igralce igric na računalniku pa tudi vse tiste, ki iz dneva v dan opravljajo dolgotrajna pisarniška dela.

Napredno oblikovanje ter regulacija gaming stolov

ergoles logo

Gaming stoli so torej posebej ustvarjeni za najzahtevnejše uporabnike, ki ure in ure presedijo za računalniki. Zagotavljajo, da med sedenjem niso utrujeni in da se počutijo povsem prijetno ter udobno. Narejeni iz najbolj kakovostnih materialov.

Sedeži za igalce se ponašajo z izjemno naprednim oblikovanjem in regulacijo. V ospredju so tehnologije, ki zlasti poskrbijo za udobje in ne nazadnje tudi za zdravje. Proizvajalci so navdih za zasnovo tovrstnih stolov našli v športnih avtomobilskih sedežih. Njihova oblika se namreč popolnoma prilega človeškemu telesu.

Stoli za najboljšo porazdelitev teže

gaming stoli

Gaming stoli uporabniku omogočajo najboljšo porazdelitev teže, preprečujejo nagibe ter zagotavljajo veliko udobnejši položaj pred računalnikom. Sedež je vrtljiv. Vključuje mehanizem za dviganje s plinskim dvigalom. Sedež se na takšen način popolnoma prilagodi telesu. Za še večje udobje nekateri gaming stoli v naslonjačih vključujejo nastavljive naslone za roke, in to v več ravninah. Kolesa so na primer izdelana iz najlona, kar omogoča še bolj gladko drsenje ter večjo vzdržljivost.