Hidravlika: cevi, ventili, hitre spojke in vsa druga oprema

s3cHidravlika se uporablja na številnih področjih, v osnovi pa pomeni prenos energije s pomočjo tekočin pod pritiskom. Vodno silo so uporabljali že v Mezopotamiji, términ pa izhaja iz grškega besedoslovja. Vse to priča, da gre za sistem z dolgo tradicijo, z napredkom tehnologije pa danes poznamo izredno napredne izdelke in opremo, ki nam pomagajo pri hidravličnih povezavah in opravilih. S pomočjo hidravlike delujejo najrazličnejši stroji in vodovodne povezave. Pri S3C smo strokovnjaki na področju hidravlike in vseh z njo povezanih produktih. Pri nas boste našli najboljše hidravlične ventile, cilindre, cevi, hitre spojke za hidravliko in še mnoge druge stvari. Na enem mestu in brez težav pri naročanju. S hitrimi dobavnimi roki za vas poskrbimo tudi, ko ste v časovni stiski.

Pestra ponudba hidravličnih cevi

Ne glede na to, s katero dejavnostjo se ukvarjate in kakšne hidravlične cevi potrebujete, lahko obljubimo, da jih boste našli v naši spletni trgovini. Naša zaveza je, da ponujamo vso potrebno hidravlično opremo, tako da boste od zdaj naprej potrebovali samo še enega dobavitelja – S3C. Fleksibilne hidravlične cevi lahko pri nas naročite v poljubni dolžini in dimenziji, v več barvah. Nudimo tudi cevi priznanih proizvajalcev, pri nas pa lahko med seboj primerjate različne in se odločite za vam osebno najbolj optimalno ponudbo. Za hidravlične cevi obljubljamo visoko kakovost in s tem dolgo življenjsko dobo. Gibljive hidravlične cevi bodo bolj primerne za lažje pogoje, kjer je tlak nizek, cevi z dvema opletoma za srednji tlak, s štirimi opleti pa tudi za visoki tlak in težje pogoje. Vsak mojster zase najbolj ve, kaj potrebuje, če pa naletite na težavo ali dilemo, se lahko vedno obrnete na našo tehnično pomoč.

Vrhunski hidravlični ventili različnih izvedb

Še en pomemben element hidravlike so hidravlični ventili. Ti nadzorujejo smer toka in tlak v hidravličnih ceveh. Ponujamo varnostne, elektromagnetne, krogelne, prirobčne in nepovratne hidravlične ventile. Vse se uporablja za regulacijo pretoka vode, nepovratni pa omogočajo pretok tekočine samo v eno smer. Zelo široko uporabni so tudi elektromagnetni ventili, ki se jih namešča pri kompleksnih industrijskih postopkih in za vsakodnevna domača opravila, kot je na primer samodejno zalivanje. Seveda je najpogostejša uporaba hidravličnih ventilov (vseh vrst) še vedno pri vodovodnih napeljavah. Več sto različnih ponujamo v našem katalogu, zagotavljamo pa visoko kakovost slehernega. Odlično tesnijo in so iz vrhunskih materialov, ki vas ne bodo pustili na cedilu. Na nas se redno obračajo strokovnjaki iz najrazličnejših področji, saj z visokim nivojem prodaje in dostave vedno znova dokazujemo, da smo vredni zaupanja.

Pri nas boste našli odlične hidravlične cilindre

Hidravlični cilindri oziroma valji so sestavljeni iz cevi, v kateri se naprej in nazaj giblje bat. Nanj deluje hidravlični tlak, ki ga premika. Cilindri so lahko enosmerni ali dvosmerni, nadalje pa tudi takšni z zgibnimi glavami ali hidravličnimi orodji. Pozorni morate torej biti, da izberete pravilno izvedbo, mi pa zagotovimo, da bodo varni, zanesljivi in ugodni. Naročite lahko hidravlične cilindre različnih dimenzij, povsem za vaše potrebe. V S3C spletni trgovini vam ponujamo originalne dele priznanih proizvajalcev in tudi cenejše alternative, ki so popolnoma zamenljive in enako kakovostne. Izdelki bodo pri vas v samo treh delovnih dneh, in to kjerkoli v Sloveniji. Zakaj si torej ne bi naročili hidravlične opreme vse do vrat delavnice, brez stresa in nepotrebnih dodatnih stroškov?

Hitre spojke za hidravliko

Spojke se uporabljajo za plin in za vodo, če govorimo o hidravliki, potem pridejo v poštev hitre spojke za hidravliko, ki se zelo enostavno namestijo, zato so izredno zaželene. Zagotavljajo optimalno tesnjenje in jih je zopet mogoče dobiti v številnih različicah. Gre za enega bolj preprostih elementov v hidravliki, ki pa je prav tako izjemno pomemben. Brez hitrih spojk je delo konkretno oteženo in dolgotrajnejše. Za vzpostavljanje različnih komponent v hidravličnem sistemu jih torej vedno uporabite, saj so zanesljiva rešitev. Z dobro namestitvijo in kakovostno hitro spojko za hidravliko ne bo varnostnih tveganj, s čimer se izognete puščanju in kasnejšim popravilom. Izbirate lahko med različnimi navoji, dimenzijami, barvami in tipi priklopa. Ponujamo tudi hitre spojke z varnostno funkcijo.

Hidravlika in pnevmatika – naši najpomembnejši področji

V podjetju S3C smo specialisti za področji hidravlike in pnevmatike, zelo široka je tudi naša ponudba industrijske opreme. S svojim strateškim partnerjem iz Nemčije zagotavljamo stalno dobavo več kot sto tisoč izdelkov, ki so pri vas v najkrajšem možnem času. Najdete jih v preglednem tehničnem katalogu Atlas 8 na naši spletni strani, kjer lahko hitro poiščete in primerjate različne produkte. Naši predstavniki so vedno na voljo za pomoč, predstavitev novosti in svetovanje pri izbiri. Do vrat vam pripeljemo najbolje od domačih in tujih proizvajalcev ter trdno stojimo za vso ponudbo. Postanite naša stranka in si tudi vi olajšajte postopek naročanja in dobavljanja opreme, ki jo redno potrebujete za svoje delo. Za vas se bomo vedno potrudili na vsakem koraku.