Hiter in cenovno ugoden kombi prevoz

Organizacija velikega dogodka je vedno stresno opravilo. Še posebej takrat, ko slavje organizirate za večje število ljudi, ki prihajajo iz različnih krajev ali so starejši. V takih primerih je kombi prevoz dobra rešitev za vašo zabavo, saj zagotavlja enostavno mobilnost vaših gostov in je idealna izbira tudi za prevažanje športnih ekip. Zaupajte samo najboljšim in izberite kombi prevoz Agio ponudnika, ki bo vaš zanesljivi partner na cesti. Cenovne tarife se zaračunavajo glede na razdaljo ali število oseb. Če boste napolnili celo vozilo, bo končna cena na osebo nižja. Še vedno ne veste, zakaj bi izbrali to vrsto transferja za vašo pot? V nadaljevanju bomo predstavili glavne prednosti najema.

kombi prevoz1

 

Kombi prevoz za vse poslovneže in tiste, ki veliko potujete

Ste tudi vi veliko na poti in vam pot do letališče pobere ogromno energije? Za večino ljudi največjo težavo predstavlja prav prevoz do letališča, saj je potrebno plačati parkirnino, cestnine in bencin … Če se boste odločili za kombi prevoz Agio rent-a-car podjetja, bodo take skrbi povsem odveč. Vse, kar morate narediti, je, da rezervirate vozilo, določite mesto, kjer vas voznik pobere in se do prihoda na želeno mesto odpočijete. Prav tako lahko kombi prevoz rezervirate, če boste potoval v tujino skupaj s svojimi sodelavci. Sodobno opremljena vozila že čakajo na vas, da vas popeljejo skozi lepote evropskih mest. Cene se gibljejo med 100 in 300 eur na osebo, odvisno od vaše izbrane relacije in števila potnikov v vozilu.

kombi prevoz Agio

 

Kombi prevoz za hiter in varen prevoz

Vsi vozniki so izkušeni prevozniki, ki svoje delo jemljejo z veliko mero resnosti in odgovornosti. Varnost je na prvem mestu, zato boste vi in vaši sopotniki v njihovih rokah 100 % na varnem. Četudi bo potovanje potekalo dalj časa, ne boste imeli občutka, da je bila storitev opravljena v naglici in brez občutka. Prav tako vam ni potrebno skrbeti, kje boste v novem mestu parkirali, kakšna cestna pravila vas čakajo ali kakšna je splošna kultura vožnje. Naj bo vsaka vožnja razigrana panoramska vožnja po mestu.