Projekt Info2Info veliko obeta za družbo, podjetja in vlagatelje

Novemu start-up portalu Info2Info se obeta velika rast ter povečanje poslovanja, saj so z odlično poslovno idejo ter inovativnim poslovnim načrtom uspeli prepričati znano multinacionalko Microsoft, da je vložil kapital v njihovo delovanje.
Vendar, to so le začetki uspešne zgodbe. Najprej si moramo razvozlati termin start-up, da bomo lažje razumeli delovanje in vizijo Info2Info projekta.
Kaj si sploh predstavljamo kot start-up podjetje? To je mlado, hitro razvijajoče se podjetje, ki s svojimi inovativnimi, svežimi idejami orje ledino na svojem področju. Za nemoteno delovanje pa potrebuje finančne vložke, ki kreativnim posameznikom, ki predstavljajo to podjetje, omogočajo uresničevanje njihovih, še tako neverjetnih želja ter idej.
Podjetje ponuja za svojo inovacijo možnost investiranja tudi posameznikom, saj gre denar direktno v podjetje, kjer se uporabi za nadaljnji razvoj. Možnost vložka se giblje od 50€ na osebo naprej, kar znaša en delež. Vlagatelj pa lahko svoj denar plemeniti na različne načine.
Zakaj vložiti v Info2Info portal?
Tudi zato, ker se je z vstopom Hrvaške v Evropsko Unijo, trg razširil in odprle so se nove poslovne možnosti, dejstvo pa je, da je do sedaj že več kot 100 podjetij iz Hrvaške investiralo v Info2Info Invest. To je le še dodaten motiv, da odprete denarnico in vložite svoj denar v projekt, ki je sicer po definiciji tvegan, a obeta veliko.