Trgovina Interspar Maribor

Mesečne zaloge hrane in pijače zmeraj usahnejo, skoraj tako hitro kot voda v puščavi, če rečemo malce šaljivo. Z gotovostjo lahko rečemo, da so živila najdražja surovina v našem življenju, vendar brez tega pač ne gre. Večina prebivalstva po znanih podatkih opravlja mesečni nakup na veliko, preostali mesec se pa v trgovino odpravijo samo po surovine, ki zmanjkajo in jih ne moramo nakupiti za celi mesec. Kaj mislim s tem? Govorim o kruhu seveda.

Vsi prebivalci Maribora po svoje dnevne, tedenske ali mesečne nakupe opravljajo v različnih trgovinah, odvisno od želja, pa vendar mislim, da Interspar, ki se nahaja v nakupovalnem centru Europark, ostaja na vodilnem mestu.

Za vse, ki niste s tega območja in boste kaj pohajali po Mariboru naj povem da Interspar v Mariboru http://www.europark.si/si/interspar-maribor deluje na dveh lokacijah in sicer v Europarku in Qlandiji. Kaj pa lahko dobimo v tej trgovini? Kot mnogi pravijo, tu dobimo skoraj vse kar potrebujemo za življenje. Od sadja in zelenjave, do mlečnih izdelkov, kruha, sladkarij, mesa in rib, pijač, posode, kozmetike, igrač, … Mali trgovski center v eni samo trgovini torej.