Ionizator vode skrbi za izboljšavo vsega

V določenih predelih v regijah Slovenije je voda kakovostnejša kot v drugih. V Sloveniji že od leta 1965 spremljajo vodo, kar se imenuje monitoring vode. Glede vode je treba upoštevati določene vodne smernice in predpise, s čimer se zagotovi, da jo je varno piti. Posebej previdni morajo biti manjši sistemi za oskrbo z vodo, ki morda ne skrbijo za redno razkuževanje vode, s čimer se uniči določene mikroorganizme. Četudi je v celotni Sloveniji voda dokaj kakovostna in varna za piti, jo je še vedno mogoče izboljšati, kar je izvedljivo z napravo ionizator vode Tyent 9000.

Ko ionizator vode najde prostor v domu tyent 9000

To je naprava, ki jo lahko vsak uporabi v svojem domu, tako da jo pritrdi na pipo ali v kuhinji ali kopalnici. Uporaben ionizator vode z imenom Tyent 9000 bo vašo vodo z lahkoto pretvoril v vodo, ki bo živa. Ni vsaka voda enaka. Živa voda, ki jo priskrbi ionizator vode, je superiorna, ker ima številne pozitivne učinke na zdravje. Voda, bogata z mineralnimi ioni, pomaga zmanjšati škodljive učinke oksidacije. Oksidacija je proces, ki poškoduje ali uniči določeno snov. Voda, ki je kisla, naj bi oksidirala snovi, med katere spadajo telesna tkiva in tudi nukleinsko kislino, ki nosi zapis genske informacije v človeškem telesu, na kratko DNK.

Ionizator vode ločuje na dva pola

Oksidacijske lastnosti kisle vode vas ne bodo več skrbele, ko si boste kupili ionizator vode. Voda, ki priteče iz pipe, vsebuje dve vrsti ionov. Med te spadajo mineralni oni, kot so kalcij, magnezij in kalij, ki imajo pozitivni naboj. Druga vrsta ionov v vodi je bikarbonatni ion, ki ima negativni naboj. Domači ionizator vode z uporabo elektromagnetizma loči minerale s pozitivnim nabojem od mineralov z negativnim nabojem. Na tak način ionizator vode hkrati da vodo, ki je alkalna, in vodo, ki je kisla. Vsaka naprava ima posebni cevki, po katerih pritekata bazična in kisla voda.