iPhone 11 PRO max: drugo ime za profesionalnost

iphone 11 pro max

Telefon iPhone 11 PRO max je prvi Applov pametni telefon, ki se ne ponaša le s profesionalnim sistemom treh kamer, temveč tudi z močnejšo baterijo kot njegovi predhodniki, večjo količino notranjega polnilnika ter s kvalitetnejšim zaslonom, odlikuje pa ga tudi funkcija Face ID, najbolj varen način identifikacije obraza. Zaradi nepredstavljivo večje zmogljivosti kot ostali telefoni znamke Apple kot tudi profesionalne kamere in zaslona so se proizvajalci telefona upravičeno odločili, da v njegovo ime vključijo predpono PRO – kot sinonim za profesionalnost.

Na povezavi https://www.a1.si/telefoni/iphone-11-pro-max-256-gb preverite ostale značilnosti telefona in pakete, ki jih mobilni operater A1 ponuja ob njegovem nakupu.

Brezhiben izgled v objektiv ujetih spominov

Telefon iPhone 11 Pro Max bo svoje uporabnike navdušil s sistemom treh kamer, ki jih odlikuje za telefone iPhone značilna vrhunska tehnologija. S kamero telefona boste v objektiv lahko ujeli kar do štirikrat več kot sedaj, fotografije, posnete v slabših pogojih – od medle svetlobe v notranjosti restavracij do sončnih zahodov na plaži – pa bodo zaradi funkcije »nočni način« avtomatsko korigirane. Vaši v objektiv ujeti spomini bodo kljub neugodnim svetlobnim pogojem zato izgledali naravno in profesionalno. Ljubitelje videoposnetkov bo telefon navdušil tudi z realističnimi 4K posnetki s 60 sličicami na sekundo in razširjenim dinamičnim razponom.

11max iphone

iPhone 11 PRO max: estetika, funkcionalnost in varnost

Telefon poleg izjemnih kamer – vsaka izmed treh kamer glavnega fotoaparata kot tudi obe kameri sekundarnega imajo 12 miijonov slikovnih točk – odlikuje tudi velika količina prostora: notranji pomnilnik v obsegu 256 GB ter delovni pomnilnik velikosti 4 GB. Telefon iPhone 11 PRO max se ponaša s 16,5-centimetrski Super Retina XDR zaslonom visoke ločljivosti (2688 x 1242 slikovnih točk), ščitita ga steklena hrbtna stran ter oleofobna prevleka. Tako videoposnetke kot fotografije lahko z novimi orodji telefona hitro in preprosto urejate – jih obračate, obrezujete ali pa jim dodajate filtre. Poleg funkcionalnosti in varnosti pa telefon iPhone 11 PRO max odlikuje tudi prepoznavna minimalistična estetika.