iPhone X s popolno stekleno preobleko

Apple dela čudeže s svoji telefoni, saj je njihov zadnji proizvod iPhone X od spredaj v celoti preoblečen v steklo, za povrh pa je njegov zadnji del iz kirurškega jekla, kar iPhone X dela praktično neuničljiv. Če bo šel razvoj varnosti telefonov tako naprej, bodo kmalu propadli vsi proizvajalci zaščitnih dodatkov, kot so gumijasti in tudi vsi drugačni ovitki in predvsem kot so to steklena zaščitna stekla. Slednjega iPhone X zagotovo ne potrebuje več, saj je njegova steklena preobleka odporna že proti praskam, kaj šele proti razbitju. Seveda vse to velja, če se iPhone X uporablja normalno in ne, če bi ga slučajno želeli namerno uničiti z ne vem kakšnimi pomagali, kot je npr. kladivo ali kaj podobnega.

Kirurško jeklo tudi prenese marsikaj iphone x

Zaščitni ovitek bodo na iPhone X nadeli le še tisti, ki nočejo imeti niti najmanjše praske na telefonu, sicer pa tudi ta ni več potreben, saj je sam telefon z vsem opisanim že tako zaščiten, da se mu ob normalni uporabi, tudi če po nesreči pade na tla, ne more nič zgoditi. Kaj ni to čudovito? Na ta način, je tudi nakupna cena že skoraj povsem sprejemljiva, saj je dovolj, če kupite telefon, brez zaščitnih dodatkov, ki hitro nanesejo dodatnih 100 €, vsaj tisti kvalitetni.

iPhone X tudi s povsem novo kamero

Pri Applu pa niso mislili zgolj na zaščito, ampak, tako kot vsa konkurenca, so tudi oni pri iPhone X močno izboljšali kvaliteto kamere, tako da so tudi na tem področju konkurenco zagotovo povsem ujeli, če že ne celo prehiteli. Telefon ima namreč dvojno kamero s kar 12 milijoni slikovnih točk ločljivosti, kar omogoča čudovite fotografije in če že ni čisto tako dobra, kot jo imajo konkurenčni telefoni, pa uporabnik zagotovo ne potrebuje več fotoaparata, vsaj za potrebe večine amaterskih uporabnikov. Seveda, če govorimo o profesionalnem fotografiranju, potem noben telefon ne more nadomestiti fotoaparata.