Izjava o zasebnosti

Spletna stran se obvezuje, da bo dosledno sledila vsem zakonom, ki urejajo področja zasebnosti uporabnikov na internetu, varovanja osebnih podatkov in avtorskih pravic. Tako je uporabnikom spletene strani vedno zagotovljena zasebnost. Vsi zbrani osebni podatki se uporabljajo le za analize obiska s strani uredništva ter se ne posredujejo osebam in organizacijam izven uredništva.

Uporabniki lahko z nami delijo svoja mnenja in poglede o določeni tematiki, katere zapišejo v kratkem članku. Pogoji za objavo članka so: mora biti še ne objavljeno avtorsko delo, spoštovati mora načela etičnega komuniciranja in avtor pri pisanju ne sme odstopati od našim internih navodil za pisanje člankov. Avtorju članka ostanejo avtorske pravice in je podpisan spodaj z imenom in priimkom.

Kljub stalnemu nadzoru nad vsebinami, ki so dostopne na spletni strani, uredništvo opozarja, da lahko pride do zlorab osebnih podatkov in posredovanja vsebin po spletu. V primeru zaznanih zlorab, bomo primorani obvestili prisojne organe.