Izposoja napihljivih igral tudi pri nas

Z novim letom smo ponovno razširili ponudbo in dodali še nekaj storitev. Torej, kaj je novega? Poleg najema različnih vodnih igral smo se odločili, da bomo dodali še izposojo napihljivih igral. Pripravljenih imamo več kot 20 različnih popestritev za vse starosti. Naše nove ponudbe in storitve si lahko preverite na naši spletni strani.

Prav za vas bomo predstavili našo najbolj aktualno ponudbo. Za naše športnike smo nabavili zelo popularne bouncy balls. To so posebne napihljive krogle v velikosti za polovico vašega telesa, ki si jih nataknete na zgornjo stran trupa, tako da imate občutek ščita, ki vas obdaja . Z njo lahko se ukvarjate z nogometom. Celotna stvar postane zabavno, ko se igralci pričnejo odrivati med seboj. Zaradi kroglje ostanete zaščitena, samo ostane vam zabavno odbijanje. Uporaba napihljivega igrala je mogoča prav tako na zunanjih površinah, kot na notranjih. Maksimalna izposoja napihljivih igral je 12, minimalno pa smo omejili na 2. Za minimalno izposojo boste morali odšteli le 20 EUR, za maksimalno število napihljiv igral pa 400 EUR na dan, za celoten teden se cena le podvoji.

Poleg zgoraj omenjene ponudbe imamo še za odrasle osebe eno ponudbo. Je podobna ponudbi bouncy ball, ampak se razlikuje le v velikosti in namembnosti. To je velika krogla v katero lahko zlezeta dva človeka in se nato zabavata s premikanjem ali premetavanjem. Lahko se preizkusita tudi v kotaljenju po hribu navzdol  ali s premikanjem v vodi. Na zalogi imamo 3 krogle in za najem ene vam bomo zaračunali 50 EUR na dan, za teden pa  150 Eur.

Za naše mlajše člane imamo na zalogi še največ ponudbe. Predstavimo vam lahko različne napihljive gradove, na različne teme. Vaši otroci bodo z lahkoto preživeli več in več ur zabave na igralih. Poleg gradov ponujamo tudi različne oblike napihljivih trampolinov in toboganov. Velikosti so zelo različne zato vam jih lahko z veseljem prilagodimo.