Je kolagen res treba uživati s kapsulami?

kolagen upSe tudi vi sprašujete, zakaj se v zadnjih letih priporoča vedno bolj uživanje takšnih ali drugačnih prehranskih dopolnil in kako so lahko danes tudi nekateri stoletniki, pa prav noben ni užival nikoli nobenega prehranskega dodatka? Zavedajte se, da so živeli v veliko manj stresnem času, hrana ni bila gensko spremenjena, ozračje ni bilo onesnaženo in tudi način prehranjevanja je bil popolnoma drugačen. Vse to so faktorji, ki kakovost našega življenja izredno slabšajo in zato enostavno potrebujemo prehranske dodatke. Med nujne tako spada tudi kolagen, boste pa na trgu našli zelo različnega kar se tiče kakovosti, sestave in načina delovanja. Trenutno med najboljšimi je kolagen podjetja Malinca, ki deluje na nek inovativen način, tj. spodbujanje telesa, da začne sam proizvajati kolagen.

Se lahko kolagen še vedno zaužije s hrano?

Seveda, kolagen lahko še danes zaužijete s hrano, vendar se boste morali kar precej namatrati, da boste zaužili te beljakovine dovolj. Če si lahko predstavljate, da bi vsakodnevno uživali močne kostne juhe, ki jih je treba kuhati in kuhati, za kar večina ljudi niti nima dovolj časa, ali pa da bi uživali želatino iz živalskih odpadkov, kot so možgani, jetra, hrustanci ipd., potem kolagena v kapsulah res ne potrebujete. Je pa po drugi strani tudi res, da je v tem primeru treba biti pozoren na vnos holesterola in maščob, kar pa je druga plat te težave.

Zakaj je kolagen podjetja Malinca najboljši?

Če si ne predstavljate, da bi uživali prej opisane jedi in pazite na vnos snovi, ali pa ste celo vegetarijanec, potem je kolagen podjetja Malinca enostavno edina in najboljša izbira za vas. Pri tem pa je prednost v tem, da ta kolagen vsebuje snovi, ki spodbujajo telo, da sam proizvaja kolagen enako, kot ga je proizvajal tam do 25. leta starosti, kar pomeni, da je to torej tudi edini smiselni način, da svojemu telesu pravilno pomagate.