Kaj avtomobil Kia Optima zagotavlja svojim novim strankam?

kia optimaČe ste pred nakupom novega avtomobila, je morda Kia Optima tokrat prava izbira. Tudi če morda niste privrženec te znamke, je Kia Optima vsaj vredna vpogleda, saj strokovnjaki, ki so že testirali to vozilo, pravijo, da je z izdelavo tega avtomobila proizvajalec naredil velik napredek glede na svoja prejšnja vozila. V tem krajšem članku si bomo pogledali, katere so dobre lastnosti, ki jih Kia Optima ponuja svojim že obstoječim in jasno tudi novim strankam. Če nič drugega, se avtomobil Kia Optima avtomobil splača vsaj preizkusiti, saj s tem nihče ničesar ne izgubi. In kdo ve, morda pa komu ta znamka spet prirase k srcu.

 

Vozilo Kia Optima svojim strankam nudi ogromno izboljšav in manjšo porabo goriva

 Če še ne veste, ali pa ste skeptični, naj vam povemo, da vozilo Kia Optima vsekakor prekaša svoje prednike. Namreč, tako kot je moderno zasnovana zunanjost, je tudi notranjost. Slednja pa je poleg lepega in udobnega videza po funkcionalnosti bistveno napredovala od prejšnjih vozil taiste znamke. Namreč, nova Kia Optima vsebuje izjemno veliko standardne opreme, kot je na primer že vgrajena steklena streha, ki se ji je sicer mogoče odpovedati, a le, če si omislimo različico EX Business.

Zelo lepo oblikovan je tudi prtljažnik, ki nameri kar 510 litrov za razliko od prejšnjih, ki so bili kar znatno manjši. Navdušeni pa smo lahko tudi nad samim dotičnim LCD zaslonom, ki se nahaja v sredini armature in je jasno namenjen tako za upravljanje informacijskega sistema kot tudi zabavnega. Na tem mestu pa je treba poudariti tudi to, da je sam sistem navigacije eden izmed boljših in zanesljivejših. Stranke ter preizkuševalci tega vozila pa so najbolj navdušeni nad porabo in samo zmogljivostjo samega avtomobila, saj v primerjavi s prejšnjimi vozili Kia Optima porabi bistveno manj goriva, in sicer je to le 4,4 litrov na 100 prevoženih kilometrov, kar pa je izredno malo.