Kako brez zdravil znižati krvni tlak?

Previsok krvni tlak oz. pritisk kot mu po domače rečemo, je ena od najpogostejših zdravstvenih težav, ki tarejo moderno družbo. Kaj k previsokemu krvnemu tlaku botruje, ne bo tema tega prispevka, saj obstaja že ogromno napisanega na to temu, zato se raje usmerimo na to, kako previsok krvni tlak umiriti. Na hitro lahko navržem, oljčni listi so lahko zelo dober način.

Dejstvo je, da je na trgu ogromno zdravil, ki so namenjena nižanju pritiska, vendar pa imajo ta zdravila tudi posledice na organizem na splošno. Zagotovo pa je bolje, da se uredi pritisk. Ampak, zakaj pa ne bi uredili te zdravstvene težave na naraven način, saj danes obstajajo poznani in znanstveno preiskovani oljčni listi, ki pozitivno ne delujejo samo na uravnavanje krvnega tlaka, temveč tudi na nekaj preostalih zdravstvenih težav.

Pri tem je tudi dokazano, da oljčni listi na krvni tlak zagotovo povezano delujejo tudi s količino zaužitih kapsul oljčnih listov. Glavna sestavina, ki jo oljčni listi vsebujejo in dejansko lahko deluje na nižanje krvnega tlaka pa je olerupein, ki je tista najbolj skrita sestavina oljčnih listov. Če upoštevate vse od naštete, ali raje zaupate zdravilom ali pa bodo naslednjič oljčni listi raje na vašem meniju?

Sicer je naslov postavljen ne prav preveč dvomljivo, ampak vseeno ste se pri prebiranju tega članka vprašali, pa saj so verjetno tudi oljčni listi v kapsulah ene vrste zdravilo, kar sicer drži, vendar pa niso sintetično zdravilo. Če pod zdravilo štejemo samo sintetično zdravilo, potem lahko z gotovostjo trdimo, da oljčni listi v kapsulah niso zdravilo.