Kako poteka uvoz avtomobila iz Nemčije?

Vse več ljudi se namesto nakupa avta v Sloveniji odloči za uvoz avtomobila iz Nemčije. Ker je trg tam večji kot pri nas, je tudi ponudba bolj pestra in zaradi tega pogosto bolj ugodna. Zaradi tega se vse več slovenskih podjetij tudi odloča, da začne nastopati kot uvoznik predvsem rabljenih avtomobilov iz drugih evropskih držav. Eden izmed spletnih portalov, kjer lahko preberete kako poteka uvoz avtomobila iz Nemčije je tudi Narociavto.si.

Narociavto.si vam lahko uredi uvoz avtomobila iz Nemčije

Se bojite, da temu postopku sami ne boste kos? Nič hudega, nakup in vso dokumentacijo, ki spremlja uvoz avtomobila iz Nemčije vam lahko uredijo podjetja, ki se s tem ukvarjajo profesionalno. Pozabite na skrbi. Kot vam bodo povedali zadovoljni uporabniki, so s kupljenimi jeklenimi konjički povsem zadovoljni, tudi če jih prej sploh niso vdeli v živo.

Dokumentacija in slikovni material, ki ga dobite v naprej so namreč tako podrobni, da popisujejo čisto vsako še tako malo prasko ali vdolbino. Strokovnjaki bodo namesto vas preverili stanje avtomobila, prometno dovoljenje, uredili uvoz ter registracijo v Sloveniji. Poskrbeli bodo tudi za plačilo davka na uvožena motorna vozila. Sam postopek bo za vas minil povsem brez stresa in obremenitev.

narociavto uvoz avtomobila iz nemčije

Katere so še druge storitve, ki jih ponujajo?

Poleg tega, da bodo strokovnjaki našli najprimernejši avto glede na vaše potrebe in uredili nakup ter prevoz v Slovenijo, bodo pripravili tudi vso dokumentacijo – papirje za tehnični pregled, in zavarovanje. Avto bodo za vas peljali tudi na čiščenje, tako da ga boste prevzeli povsem brezhibnega.

V kolikor potrebujete tudi pomoč za ureditev kredita ali lizina, bodo prijazni agentje tudi to uredili. Na vašo željo bodo poskrbeli tudi za temneje stekel in drugo zaščito vašega novega jeklenega konjička. Ta bo potreboval tudi nove pnevmatike, tako da vam lahko organizirajo tudi to storitev. Kot vidite je uvoz avtomobila iz Nemčije sedaj res mala malica.