Kako z majhnimi spremembami popestriti vaš bivalni prostor

Vsi ljudje si želimo živeti v udobnih prostorih v katerih se počutimo dobro. To lahko dosežemo samo če si stanovanje uredimo po svojih željah. Pri tem pa seveda lahko dobro pomagajo tudi nasveti, ki jih lahko dobite na spletu.

Nimamo pa vsi denarja, da bi si privoščili ogromne spremembe. Vsakdo, ki se je že kdaj lotil renoviranja prostorov ve, da je lahko to precejšen cenovni zalogaj. A ne bojte se, tudi z majhnimi popravki lahko dosežete veliko. Na prvo mesto bi postavil to, da se znebimo vse odvečne krame. Spraznite omare, police, regale in podobno, ter pomečite ven staro kramo, ki je ne potrebujete. Rek »čez sedem let vse prav pride« ne drži. V primeru, da si lastite veliko hišo to ni takšen problem ampak vseeno, ko se roba začne nabirati, se je težko znebimo. Pa začnimo kar z majhnimi spremembami.

Velik vpliv na vaše stanovanje bo imelo pleskanje prostorov. Tudi če tega opravila niste vešči, se ga lahko lotite. Za pomoč prosite katerega izmed prijateljev, saj je kateri izmed njih to sigurno že počel. Barve so poceni, orodje za pleskanje pa si lahko brez težav izposodite. V primeru, da to ni mogoče se lahko poslužite tudi stenskih nalepk.

Ogledala bodo povečala vaš prostor, dobite pa jih lahko zelo poceni. Veliko vaše robe lahko prestavite tudi na police, naprimer knjige in podobno. Preko spleta lahko s pomočjo Ebaya ali pa katere druge strani kupite tono dodatkov, ki stanejo nekaj dolarjev z brezplačno poštnino in jih strateško postavite po stanovanju.

Za več nasvetov si pomagajte z iskalniki in svetovnim spletom, saj je le-ta vir mnogih uporabnih informacij.