Kakovosten inštruktor

Dandanes je lahko že vsakdo inštruktor, ki razume določeno snov.  Ni problema če gre za lahkotni predmet. Problem je če se gre za glavne predmete. V osnovni in v srednji šoli so te glavni predmeti: matematika, slovenščina in tuji jeziki.  Zato je vse več povpraševanja za inštrukcije matematike Edoktrina in drugih teh predmetov, da so inštruktorji, po možnosti, profesorji. Profesorji točno vedo katera snov je bolj pomembna in katera manj.
To je še posebno pomembno za inštrukcije matematike. Kajti če ni prava razlaga snovi se lahko uporabnik inštrukcij še bolj izgubi kot se je na začetku, kajti snov se pri matematki povezuje in nadgrajuje. Podjetje Edoktrina je tu res izredno dobra izbira, saj imajo izkušnje vsi učitelji, pa tudi starejše znajo učiti, da ne boste mislili, da so kar tako od muh. Tudi starejši tuje jezike in druge potrebujejo oz. bi se jih radi naučili.

Zato, ko iščemo učitelja za inštrukcije matematike ga moramo vprašati koliko izkušenj ima in koliko njegovih uporabnikov oziroma kandidatov uspešno potem opravi teste, izpite, popravne izpite, maturo in tako dalje.