Katere ploščice za kopalnico izbrati?

Tudi, če ste zelo izbirčna oseba in se že dolgo sprašujete, katere ploščice za kopalnico izbrati, naj vas potolažim, imam rešitev za vas. Če ne drugje, boste na internetu našli točno to, kar iščete in to najhitreje. Tu boste našli veliko ponudnikov za ploščice za kopalnico, vendar bodite pozorni, vseeno niso vsi dobri. Da boste zares izbrali prave ploščice za kopalnico, vam svetujem, da izberete takšne, na katerih se ne vidi vsa umazanija takoj oz. vsaj ne v zelo kratkem času, torej takšne, ki ne zahtevajo veliko čiščenja.

Ploščice za kopalnico, ki praviloma niso zahtevne za čiščenje oz. na katerih se vsa umazanija ne pozna takoj, so tiste, ki niso temnih barv, saj se na temnejši barvi veliko hitreje pozna sled vodnih kapljic, kot na svetlejših. Hrapave ploščice za kopalnico so tudi slaba izbira, saj vemo, da je v kopalnicah veliko vlage in se zato vsepovsod nabira tudi vodni kamen, kateri pa se bo na hrapavih ploščicah veliko hitreje nabral, kot na gladkih. V nadaljevanju so tudi večje ploščice za kopalnico boljše od tistih manjših dimenzij, saj v kolikor je veliko fug po stenah ali tleh, je zopet več prostora za umazanijo in vodni kamen, kot če je le – teh manj.

Zopet pa so bele ploščice za kopalnico preveč tradicionalne, zato tudi te niso najbolj primerne, če le ste malo bolj barvita oseba. Lahko so sicer v osnovi bele, vendar naj bo na njih vsaj kakšen vzorec. Zelo primerne so ploščice oranžne barve, ki samo kopalnico poživijo, ji dajo energijo.