Konopljina semena je povsem enostavno uporabljati

Danes najti živilo, ki je izredno hranljivo, ima ogromno zdravih snovi in ga je poleg tega hkrati tudi še povsem enostavno uporabljati … Se sliši kot nekaj, kar ne gre povsem skupaj? No, pa vseeno je to danes povsem možno in se najdejo takšna živila in eno od takšnih je tudi konopljina semena. Konopljina semena se namreč uporabljajo povsem enostavno, ni jih treba namreč niti kuhati, peči, pražiti ali namakati ali kaj podobnega in že jih lahko uživate. Seveda pa je možno konopljina semena povsem enostavno uporabljati na več različnih načinov in praktično povsod, kjer vam zapašejo.

 

Konopljina semena so najboljše super živilo, saj jih lahko uporabljamo na vse možne načine

 

Poznate tisti občutek, ko je nek izdelek tako zdrav, vendar v surovem stanju, ko pa se prekuha, pa je vse skupaj bistveno slabše in je zaradi tega razloga potrebno uživati več tega izdelka, hkrati pa tudi razmišljati kako ga uporabljati, kako ga kuhati in koliko časa? Res ni prijetno in uporabno za hitro uporabo, kar pa za konopljina semena nikakor ne gre reči. Lahko jih namreč uporabite zjutraj v kosmičih ali pa smoothiju, lahko jih uporabite v pireju, v omakah, v kruhu ali pa v solati, lahko jih imate tudi za popoldansko ali pa opoldansko malico, jogurt oz. kakor koli vam že srce poželi.

Vsekakor vam bodo konopljina semena še kako zelo všeč, saj so le redko kateri takšni, ki so ljudem všeč in so hkrati tudi tako zelo zdravi. Imajo namreč povsem tak okus kot oreščki, kar dejansko tudi so, tako da nikakor ne moremo reči, da so neprijetnega okusa. Poleg tega jih lahko tudi zmeljete, če ne želite kruha, v katerem so konopljina semena, ker vsekakor je na ta način kruh bistveno, bistveno bolj zdrav.

Torej, vsekakor lahko rečemo, da so konopljina semena nekaj, kar bi morali vsi uživati, upoštevajte pa le še to, da je na dan priporočljivo uživati okoli 25 g semen.