Krovstvo v različnih mestih Slovenije

Kako podjetje Gerard dokazuje, da je res »Kralj med strehami«? Na enem mestu nudi vse potrebno za streho: krovstvo, kleparska dela in strešnike. Ljudi, ki želijo popravilo ali zamenjavo strehe, preprosto usmerijo do ponudnikov storitev. Kdor potrebuje krovstvo, na spletni strani podjetja v ustrezna polja vnese, v katerem kraju išče želeno storitev. Le klik na gumb loči od seznama ponudnikov storitev. Podjetje sodeluje z zelo izurjenimi in natančnimi mojstri za krovstvo. Dokaz kakovosti in zaupanja v lastne storitve so posebne tehnologije in načini dela podjetja. Krovci podjetja pri popravljanju ali zamenjavi strehe vsak strešnik pritrdijo z žeblji na določenih mestih, zaradi česar strešnik ostane na mestu.

Krovstvo je podvrženo številnim inovativnostim krovstvo

Podjetje Gerard že več kot petdeset let izpopolnjuje krovstvo. Uporablja vrhunsko tehnologijo, ki omogoča najboljšo varnost doma. Uspeh podjetja dokazujejo štirje poizvodni obrati na nič manj kot štirih celinah. Desetletja izkušenj so iz podjetja naredila strokovnjaka na področju krovstva. Strokovnjaki podjetja se zavedajo nujnosti inovativnosti ter dejstva, da je treba ponuditi najboljše izdelke in storitve. Ta vedenje je omogočilo razvoj edinstvene osnovne podlage, sestavljene iz slojev. Prednost podlage je, da se inovativen posip podjetja veže na strešnike. Na tak način bo streha zaščitena in lepega videza več generacij. Podjetje nudi zaokroženo krovstvo za izdelavo trajne strehe.

Krovstvo je lahko okolju prijazno

Podjetje ne želi zaobiti dejstva, da je okolje pomembno in da se vanj ne sme posegati preveč. Zato nudi strešne kritine iz stisnjenega jekla, okolju najbolj prijaznega materiala. Jeklo je mogoče reciklirati neštetokrat in med procesom rekliciranja ne izgubi svojih značilnosti. Na spletni strani podjetja si bodo ekološko ozaveščeni ljudje z željo po novi strehi prebrali, da jeklena streha potrebuje manj podpore in s tem več dreves ostane na svojem mestu. Odlične reference in dobrodelnost podjetja bodo prepričale še tako zahtevno stranko. Stranka se na spletni strani pouči o vsem, kar je krovstvo vključuje, simulator strehe in kalkulator pa prikažeta, kako bi bila videti streha in koliko materiala bi bilo potrebnega za zamenjavo ali obnovo.