Kuhinje izdelane po meri

Kuhinje po naročilu, katere lahko naročite na strani http://mizarstvo-skica.si/kuhinje-po-meri so narejeno glede na specifičnost prostora v katerega želite namestiti kuhinjo. Tako kuhinje po naročilu ustrezajo vsem prostorom, saj mizar naredi pohištvo, ki se popolnoma prilega meram in obliki prostora. Če se odločate za kuhinjo, ki bo narejena po meri pazite le na to, da izberete kakovostnega in izkušenega izvajalca, saj si želite za svoj denar dobiti najboljše in natančno izdelano kuhinjsko pohištvo. Izdelava kuhinje po naročilu poteka tako, da mizar pride na ogled prostora, opravi meritve, nato pa prisluhne vašim željam ter vam tudi ustrezno svetuje. Po prvem dogovoru vam mizar za nekaj časa pusti tudi vzorčne kataloge na podlagi katerih se odločate glede materialov, barv in vrsti lesa, v tem času pa vam izdela tri dimenzionalno skico, ki predstavlja vašo bodočo kuhinjo. Kuhinje po naročilu se nato na podlagi skice lahko še spreminja, torej odvzema ter dodaja elemente.

Skica je eno izmed podjetij, ki se lahko pohvali z 20 letnimi izkušnjami na področju mizarstva. Njihove dolgoletne izkušnje in predanost svoji dejavnosti jim omogoča izdelavo kakovostnih kosov pohištva le iz najboljših materialov. Za več informacij obiščite njihovo spletno stran, kjer lahko oddate tudi svoje povpraševanje.

Kuhinje po naročilu so primerne predvsem za prostore v mansardnih stanovanjih, saj omogočajo optimalen izkoristek prostora. Kuhinje kupljene v pohištvenih salonih so sicer v večini primerov cenejše, vendar pa se kakovost in prileganje prostoru nikakor ne morata primerjati s kuhinjami, ki so izdelane po meri. Kakovostno izdelane kuhinje, pa bodo imele tudi daljšo življenjsko dobo.