Laserska epilacija

Nadležne dlačice lahko odpravite enkrat za zmeraj. Ne glede na barvo dlak z iglo in električnim tokom odstranijo vsako dlako posebej – za vedno. Bolečina je kratkotrajna in prej neprijetna kot boleča.

Laserska epilacija (trajno odstranjevanje dlačic) preprosto pomeni, da se lahko poslovimo od ponavljajočih se mukotrpnih procesov, ki so prinesli med drugim tudi vraščene dlake, izpuščaje, vnetje kože in so bili zelo kratkotrajni. Moderna tehnologija je prinesla korak više v razvoju in s tem omogočila, da je odstranjevanje dlačic na predelih, ki jih še posebej radi izpostavimo v poletnih mesecih, postalo bol prijazno in trajno učinkovito opravilo.

Lasersko odstranjevanje dlačic zahteva za trajni učinek odstranitve več ponovitev. Tako se na primer po šesti ponovitvi pri 80 odstotkih žensk s povprečno dlakavostjo dlake ne pojavijo več, strokovnjaki pa zagotavljajo gladko kožo od enega do deset let. Metoda vzame le nekaj sekund, bolečina je zelo majhna. Tehnologija omogoča že tudi uspešno odstranjevanje sivih, rdečih in svetlih dlačic, ki se večkrat pojavljajo na bradi, brčicah …