Mezoterapija in pelleve v dermatološkem centru v Ljubljani

Vas zanimajo storitve na področju estetike, da bi izboljšali svojo kožo oziroma da bi skrbeli za svojo lepoto in mladosten videz? Potem vas bodo zagotovo zanimale tudi storitve, kot sta mezoterapija in pelleve, ki je v bistvu nekirurški lifting. Če morda še niste slišali za te dve zadevi, vam svetujem, da nadaljujete z branjem, saj boste tako morda tudi vi videli, da bi bilo to nekaj, kar bi vas zanimalo in kar bi vplivalo na večjo samozavest ter vaše splošno boljše počutje.

Kaj sploh je mezoterapija?

Ko govorimo o mezoterapiji, govorimo o neke vrste medicinskem postopku, tekom katerega v kožo s pomočjo izredno tankih igel vbrizgavamo aktivne snovi. Te aktivne snovi povzročijo nato pomlajevanje kože na obrazu, glajenje gub, poleg tega pa so izredno pozitivne tudi za odpravo celulita in za zdravljenje izpadanja las. Gre za snovi, ki se tako ali tako nahajajo v naši koži, a ker z leti vsebnost teh snovi v telesu upada, je to način, kako zagotoviti ponovno ravnovesje.

mezoterapija

Učinke mezoterapije lahko opazimo s povečanjem vsebnosti vode v koži oziroma vlaženju le te. Snovi, ki bodo prek mezoterapije vnešene v vaše telo, so odvisne glede na to, kakšna je strokovna individualna obravnava vaše kože. Lahko bi rekli, da je mezoterapija zelo uspešna nekirurška metoda pomlajevanja, tako da če vas zanima to področje, se vam vsekakor splača preveriti.

Kaj pa pelleve?

Kot smo že omenili, je pelleve v bistvu nekirurški lifting. Pri pelleve gre za učvrstitev kože in pa glajenje gub s pomočjo radiofrekvenčne tehnologiji. Lahko bi rekli, da je pelleve klinično preizkušena, neinvazivna, nežna, varna in pa seveda tudi učinkovita metoda, ki povzroča pomlajevanje kože obraza, vratu in dekolteja. Vse to pa pelleve naredi brez stranskih učinkov. Rezultati pelleve so vidni takoj, s tem ko je koža bolj napeta in so gubice vidno zmanjšane. Pelleve je metoda, primerna za vse tipe kože in za oba spola, vseh starosti. Najboljši rezultat je viden nekje pri starosti med 35 do 60 let.

pelleve

Če vas torej zanima pelleve, mezoterapija ali pa kakšna druga dermatološka, estetska ali kozmetična storitev, potem vam na tem mestu, glede na svoje lastne izkušnje, toplo priporočam, da obiščete spletno stran dermatološkega centra Derm. Derm je namreč dermatološki center, ki vam na enem mestu nudi pester nabor različnih storitev, ki skrbijo za preventivno in kurativno zdravje vaše kože, za bolj zdravo in lepo kožo ter konec koncev tudi tako vplivajo na vaše boljše počutje in tudi bolj svež, mladosten izgled. V kolikor boste obiskali spletno stran omenjenega dermatološkega centra, boste tam našli podrobne opise vseh storitev, nabor storitev in pa tudi ustrezen kontakt, preko katerega lahko postavite dodatna vprašanja in se tudi naročite na svoj termin strokovne obravnave in posveta glede tega, katere storitve bi bile najbolj primerne glede na vaše stanje kože. Ne odlašajte več in si tudi vi privoščite storitve, ki bodo izboljšale vašo samozavest ter vaše vsakodnevno počutje – verjamem, da svoje odločitve ne boste obžalovali in boste dermatološki center Derm z veseljem priporočili še komu.