Mobilne hišice v Istri so med najbolj obiskanimi

Istra je del Hrvaške, ki je še posebej v času poletnih počitnic zelo obiskana. Dejstvo je, da je to najbližji del hrvaške obale, da se je v zadnjih letih ta del tudi zelo razvil, da Hrvati v ta del veliko vlagajo in ravno zato je ves čas polna turistov. Praktično nemogoče je dobiti proste kapacitete med julijem in avgustom, če se namestitve ne rezervira najkasneje do nekje februarja, morda je še marca dovolj zgodaj. Ker ljudje to vedo, vedno bolj hodijo tudi v kampe, ki pa so tudi izjemno zasedeni, vendar pa tam najbolj iščejo prav mobilne hišice. Lahko rečemo, da je za mobilne hišice Istra res zelo priljubljena, ponudnikov je kar veliko, vendar pa še vedno daleč od tega, koliko je povpraševanja.

 

Za mobilne hišice Istra nikakor ne presega ponudbe, pa tudi cena je kar precej visoka iz tega razloga

Pravzaprav lahko rečemo, da je za mobilne hišice ponudba kar povsod premajhna, saj so ljudje spoznali vrsto njihovih prednosti. Ampak, ker je v tem delu Hrvaške toliko povpraševanja, ker se turisti enostavno nimajo kam dati, saj so vse hotelske namestitve v poletnih dveh mesecih popolnoma zasede, prav tako tudi apartmaji, so začeli Hrvati povečevati ponudbo mobilnih hišic, seveda pa so tudi te zasedene. Žal je potem tu logična posledica, da imajo mobilne hišice izredno visoko ceno namestitve na posamezni dan.

Pa vendar smo lahko veseli, da obstajajo kuponske spletne strani, na katerih se dobijo bistveno ugodnejše cene za mobilne hišice, in sicer imajo lahko mobilne hišice tudi tam okoli 50 % nižje cene. Seveda je tu treba paziti, da ne kupite kupona, kapacitete pa so zasedene takrat, ko imate vi dopust, saj sam kupon še ni garancija, da boste vi dobili prosto namestitev. Če pa pogledamo le malenkost iz sezone, pa bomo prav gotovo dobili proste kapacitete, dopust pa je lahko v začetku septembra še celo mnogo boljši kot pa julija ali avgusta, ko je povsod toliko gneče.