Multifunkcijski laserski tiskalnik je odlična rešitev za vaše podjetje

Multifunkcijski laserski tiskalnik je odlična rešitev za vaše podjetje, saj vam poleg tiskanja v največ primerih omogoča tudi kopiranje in skeniranje, pogosto pa tudi faksiranje.

Multifunkcijska naprava ali multifunkcijski laserski tiskalnik lahko dobite zgolj v črno beli izvedbi ali pa tudi v barvni izvedbi. Marsikatera črno bela multifunkcijska naprava pa vam kljub temu, da je njen osnovni namen izvajanje vsega v črno beli tehniki, ravno tako omogoča skeniranje tudi v barvni tehniki. Multifunkcijska naprava je lahko A4 in A3 formata, s hitrostjo prvega odtisa zgolj v nekaj sekundah in z ločljivostjo od 600 dpi do 9.600 dpi, v minuti pa ta naprava natisne od 20 do 60 strani v minuti pri A4 formatu in od 10 do 30 strani pri A3 formatu.

Multifunkcijska naprava bo tako zelo olajšala delo v vašem podjetju, saj za svoje delo potrebujete zgolj eno napravo, ki bo zavzela bistveno manj prostora kot, če bi želeli opravljati vse funkcije, ki jih zmore multifunkcijska z več različnimi napravami. Torej ne potrebujete več posebej tiskalnika, še manj kopirnega stroja, tudi skeniranje je samo s to napravo omogočeno, faks kot samostojna enota pa je tako ali tako že zdavnaj praktično pozabljena. Novejša kot je multifunkcijska naprava hitrejše in zmogljivejše tiskanje in kopiranje omogoča.

Ima veliko vhodno kapaciteto in digitalizacija več dokumentov hkrati bo opravljena povsem preprosto, saj ima tudi izjemno sposobnost skeniranja. Multifunkcijska naprava, ki ima prave sestavne dele, ima tudi izredno dolgo življenjsko dobo in bo tako njen čas delovanja maksimalno dobro izkoriščen.