Nabavite si dober voziček za orodje

Ste eden od tistih nadobudnih mojstrov, ki doma vedno nekaj brkljajo, popravljajo, režejo, oblikujejo in gradijo? Potem vam bo zelo prav prišel učinkovit voziček za orodje napolnjen s številnimi pripomočki, ki vam bodo več kot olajšali delo.

Podjetje Metal Mikulič je eno izmed boljših in bolj popularnih prodajalcev v tej panogi na našem trgu. Ste vedeli, da vsebuje njihov voziček za orodje 193 delno orodje? V nadaljevanju tega članka vam predstavljamo kaj vse boste našli v njem.

Ima res voziček za orodje 193 delno orodje?

Tako je, voziček za orodje, ki ga prodaja znano slovensko podjetje Metal Mikulič ima prav zares skoraj dvesto kosov, ki vam bodo neverjetno olajšali delo. Zaradi svoje obsežnosti ni primeren le za domače mojstre, temveč tudi za profesionalno uporabo. Kaj vse je v kupletu? V njem boste med drugim našli osnovno garnituro za vzdrževanje v avtoservisnih delavnicah, v agro servisih in vzdrževanje strojev v različnih industrijskih panogah.

Eden od pomembnejših setov v tem kompletu so klešče in kladiva vseh velikosti. Tako boste v njem naši kombinirane klešče, grip, električarske, multifunkcionalne, telefonske, ravne in ukrivljenje klešče. V paketu je tudi točkalo, ploščati sekač, ključavničarsko kladivo in kladivo z nastavki iz plastične mase.

V paketu je tudi obsežna garnitura ključev in izvijačev

orodje unior vozičeka

Ta zares bogato obdarjen voziček za orodje vsebuje tudi številne ključe raznoraznih velikosti, ki jih nujno potrebuje vsak profesionalni vzdrževalec. Med drugim boste v paketu našli viličaste ključe z dimenzijami od 6 do 32, dolge viličasto obročne ključe z dimenzijami od 6 do 27, pa ukrivljene odprte obročne ključe, ključe za kotno vijačenje in s TX profilom ter luknjo.

Poleg tega set vsebuje še ploščate izvijače, tako dolge kot kratke križne izvijače, pa tudi izvijače inbus za kotno vijačenje s T ročajem. V paketu so še mnogi drugi zelo dobrodošli pripomočki, ki bodo vaše delo izjemno poenostavili.