Naj vam za estetsko zobozdravstvo cenik ne bo najpomembnejši

estetsko zobozdravstvoKar se tiče zobozdravstvenih storitev, še posebej estetike, je stanje žal kar precej žalostno. Slovensko zobozdravstvo namreč za  estetsko zobozdravstvo skoraj da ne primakne nobenega centa, če pa že, pa ponujajo najbolj osnovne rešitve, ki bi morale iti že zdavnaj v pozabo, ne pa da jih zdravstvena zavarovalnica plačuje. Zato je treba kar seči v svoj žep, če si želite res tisto pravo estetsko zobozdravstvo, ampak pripravite se na kar konkretne cene. Za estetsko zobozdravstvo lahko kaj hitro pridete na ceno okoli 500 €, seveda so kakšne bolj enostavne rešitve tudi cenejše, ampak kljub temu se zavedajte, da naj vam za estetsko zobozdravstvo cenik ne bo najpomembnejši, veliko bolj pomembno je, kako kvalitetno opravljeno storitev boste za svoj denar dobili. In ravno tu prihaja do največjih razlik.

 

Naj vam bo za estetsko zobozdravstvo cenik različnih ponudnikov bolj ali manj le nek okvir, koliko bo okvirno poseg stal

Kljub temu, da imamo kar precej ponudnikov za estetsko zobozdravstvo, ki vsi po vrsti zagotavljajo, da so vrhunski strokovnjaki in da so najboljši, se človek potem kar na enkrat vpraša, kako so lahko cene med njimi tako različne. Kaj hitro namreč lahko pride do razlike v ceni nekaj sto evrov, kar pa res ni malo. Zagotovo ste lahko prepričani, da do razlik v osnovi prihaja zaradi drugačne, bolj ali manj kakovostne obravnave in drugačnih načinov in postopkov dela ter uporabljenih materialov in znanja. Če kje, potem tu res velja, da višja cena za estetsko zobozdravstvo pomeni tudi višjo kakovost opravljenih storitev, saj se vsi zobarji zavedajo žalostnega stanja našega zobozdravstva, zaradi katerega potem tudi skoraj da vsak človek trpi za kakšno od neugodnih in težje ozdravljivih bolezni ustne votline, ki pa je tudi zdravstvo ne zdravi uspešno, saj vse skupaj poteka preveč počasi. Zato prav nobena ambulanta za estetsko zobozdravstvo svojih cen neupravičeno ne dviguje.