Nakup najustreznejše klubske mizice

Ko vstopimo v katerega od salonov s pohištvom, nas v hipu navduši cel kup kosov opreme za notranje pa tudi zunanje prostore našega doma. Dobro pa se zavedamo, da prav vse ne sodi v naš dom. Paziti moramo predvsem na prave dimenzije pa tudi na to, da se izbrani kos pohištva dovolj dobro ujema tudi z drugo opremo. Ne nazadnje se je treba vprašati še, kaj zares potrebujemo.

Najbolj zabavno je nakupovati nekoliko manjše kose pohištva, kot so na primer klubske mizice. A čeprav je takšno pohištvo praviloma nekoliko manjše dimenzije, bo prav tako vplival na celotni izgled prostora, kamor ga nameravamo postaviti. Še posebej pa je pomembno, da je izbrana mizica kar se da funkcionalna in da nas še zdaleč ni prepričala samo njena zunanjost.

klupske mizice 1.2

Najpomembnejši dejavniki pri izbiri klubske mizice

V prvi vrsti smo pri nakupovanju klubske mizice pozorni na samo velikost oziroma na dimenzije. Če je naša dnevna soba dovolj velika oziroma nekoliko bolj prostorna, imamo na voljo precej več izbire. Izbiramo lahko tudi med nekoliko večjimi mizami. Po drugi strani pa so za dnevni prostor veliko bolj simpatične klubske mizice manjših dimenzij.

V nadaljevanju je treba paziti tudi na obliko in na izbor ustreznih materialov. Sodobno zasnovane mizice za dnevne sobe so pogosto izdelane iz kombinacije več priljubljenih materialov. Zelo dobro se lahko na primer obnesejo takšne iz kakovostne vrste lesa in stekla. Neredko se kupci odločajo tudi za takšne, ki so delno izdelane iz kovine.

 

Kako preveriti funkcionalnost klubske mizice

Izbrana klubska mizica nas najpogosteje izzove k nakupu ravno zaradi svojega izgleda. Vsekakor smo morali biti pozorni tudi na dimenzije, obliko in material. Preden smo jo kupili, pa je bilo treba obvezno preveriti še njeno funkcionalnost.

Izbrana mizica ni primerna samo za postavljanje hrane in pijače, temveč bomo v njej spodnji del shranili tudi kakšne predmete, na primer knjige.

klupske mizice 1.3