Nega nohtov z Jessica sredstvi

Prepričan sem, da si prav vsaka ženska želi imeti urejene in lepe nohte ter da se to že na daleč opazi. Nega nohtov z Jessica sredstvi je eden od najbolj naprednih načinov, s katerimi se izvaja nega nohtov.

Nega nohtov z Jessica sredstvi se izvaja z laki, ki so narejeni izključno in samo iz naravnih sestavin, kar privede do tega, da je lak na nohtih bolj obstojen ter bolj svetleč, s čimer so ženske roke hitreje in bolj opazne, s čimer pa ženska pridobi na svoji samozavesti in eleganci. Nega nohtov z Jessica laki ne pripelje zgolj do površinske lepote, saj se sama nega nohtov začne z izredno precizno analizo nohtov in prilagajanju same oblike nohtov, še preden se sama manikura in obdelava nohta začne.

Na brezplačen prvi pregled se lahko naročite pri podjetju Rehamed, če obiščete njihovo spletno stran, kjer boste našli obrazec za rezervacijo termina. Glede na to, da se bliža novo leto, s prijavo pohitite, saj so njihove svetovalke zelo zasedene in se lahko zgodi, da bo vaša novoletna zabava prej, kot bi utegnile priti na vrsto. Prav tako nič ne skrbite, saj so ti laki zelo obstojni in zato bodo zagotovo zdržali do vaše zabave, pa čeprav bo ta šele v drugi polovici decembra.

Nega nohtov s temi laki je osnovana na negovanju z laki, ki so narejeni za različne tipe nohtov, zato je ključnega pomena, da se pred uporabo posvetujete s strokovnjaki v navedenem podjetju, saj se vam sicer lahko primeri, da ne bi bile zadovoljne z uporabo teh lakov, a to bi bilo zgolj zato, ker ste uporabila napačen tip laka za vaš noht.