Nova brezhibna evidenca delovnega časa na voljo vsakomur

Vas zanima, kako lahko z novo tehnologijo vsak vaš zaposleni pripomore k temu, da bo njegova evidenca delovnega časa vnešena, hitro predvsem pa točno? Seveda vas, koga ne bi? 🙂 Za začetek naj povemo, da vse, kar potrebujemo vedeti, je to, da je evidenca delovnega časa izjemno zamuden postopek, če se ga seveda poslužujemo po zastarelih sistemih. Ampak, ker nam je danes na voljo rešitev podjetja Špica evidenca delovnega časa postane vse prej kot zamudno opravilo. Poglejmo pa si, kako je omenjeno podjetje rešilo kar je bil prej morda večni in nezaželen problem vodenja tovrstnih evidenc.

Naj bo evidenca delovnega časa tudi v vašem podjetju vodena brezhibno

Kot smo omenili, nam je na srečo danes na trgu ponujena zelo enostavna rešitev za to, da bo evidenca delovnega časa tudi v našem podjetju hitrejša predvsem pa bolj točna. Tako kot je potrebno poudariti, da je brezhibno delovanje prisotno pri podjetju Špica evidenca delovnega časa s sistemom Time&Space odraža to brezhibnost. Velja namreč za eno izmed najbolj uporabljenih sistemov v Sloveniji in tudi po svetu, saj zagotavlja enostavnost uporabe in izjemno točnost, ko pride do vnašanju in obdelovanju podatkov. Veliko podatkov se namreč avtomatsko prenaša med različnimi moduli in programsko opremo, tako da imajo zaposleni bistveno manj preglavic pri izvajanju svojega dela.

Sama evidenca delovnega časa pa je praktično vodena s strani vsakega zaposlenega, saj enostavno preko terminalov ali elektronskih naprav kot so računalniki ali mobilni telefoni ali tablice, lahko svoje prihode in odhode, kot tudi dopustniške dni ali tedne vnesejo kadarkoli in kjer koli. Bodisi na službenem delovnem mestu ali pa doma v naslonjaču. Ni dvoma, da je elektronska rešitev tista, ki jo je potrebno uporabiti danes. Ne pozabite, da je elektronska evidenca delovnega časa prihodnost in da se definitivno že uporablja v vseh večjih podjetjih. Vprašanje je samo, ali je to tisto, kar vaše podjetje dejansko potrebuje?