Pomlajevanje obraza s Cryo derm terapijo

Staranje kože je naravni proces zaradi izgube kolagena in elastina v globljih plasteh kože, medtem ko na staranje kože vplivajo tudi drugi dejavniki, kot so UV žarki, kajenje in drugo. Ravno zato so na voljo terapije za pomlajevanje obraza, ki pomagajo koži da ohrani svojo strukturo, zato so manj vidne tanke linije in gube, koža pa postane bolj napeta in elastična.

rehamed

Najbolj učinkovite so terapije za nekirurško naravno pomlajevanje obraza, o čemur si lahko več preberete na naslovu https://www.rehamed.si/pomlajevanje-obraza/. Gre za različne aparaturne tretmaje, kot je terapija LPG endermolift, ultrazvočna terapija in Cryo derm tretma, pri čemer kozmetičarke z aparatom lahko izvajajo štiri različne aparaturne tehnike, ki se med seboj dopolnjujejo.

 

Pomlajevanje obraza z radiofrekvenco in Cryo tretmajem

Radiofrekvenca je namenjena temu, da v spodnjih plasteh kože spodbuja tvorbo kolagena in hkrati aktivira fibroblaste, zato je koža po tretmaju bolj napeta in čvrsta ter ima mladostniški sijaj. Z aparatom, ki ne deluje invazivno, se enakomerno segreva podkožje, zato radiofrekvenca za pomlajevanje obraza prispeva k boljši prekrvavitvi in raztezanju globlje ležečega tkiva.

pomlajevanje obrazaRadiofrekvenco pa je dobro dopolnjevati še z eno aparaturno tehniko, kot je Cryo terapija za pomlajevanje obraza, ki površinsko hladi kožo, zato se ustvari knajp učinek, ki na eni strani zoži in na drugi razširi krvne žilice. Ta proces poskrbi za boljšo prekrvavitev, kar posledično pripelje do bolj napete kože.

 

Pomlajevanje obraza s pilingom in radialno endodermno terapijo

Diamantni piling poskrbi za varno odstranitev vrhnje plasti kože, zato se v globljih plasteh povrhnjice začne tvoriti kolagen in elastin, še posebej, če se diamantni piling za pomlajevanje obraza kombinira z nanosom aktivnih sestavin, kot so različni peptidi in vitamini, ki tako lahko učinkoviteje prodrejo v kožo. S tem se izboljša videz gubic in starostnih peg.

Radialna endodermna terapija pa je aparaturna tehnika znotraj Cryo derm tretmaja, ki ji pravimo tudi vakuumska masaža, ki poskrbi za bolj gladko in napeto kožo brez gubic. Vakuumska masaža za pomlajevanje obraza izboljša prepustnost kapilar, zato se izboljša dotok kisika, encimov in drugih snovi, ki kožo napnejo in učvrstijo.