Ponudba Samsung telefonov pri podjetju Si.mobil

Na slovenskem trgu so telefoni znamke Samsung že zelo dolgo prisotni, eden popularnejših je bil in je zagotovo še vedno Samsung Galaxy mini. Samsung Galaxy mini je še vedno tako zelo popularen telefon, da imajo mobilni operaterji zanj še vedno na razpolago vso dodatno opremo. Samsung Galaxy mini niti nima veliko naslednikov, saj je preprosto edinstven in ga je zato težko nadomestiti. Podjetje Si.mobil ima trenutno v svoji ponudbi Samsungovih telefonov 17 različnih modelov, ki se jih v prosti prodaji pri tem podjetju dobi od 69,00 EUR do 1.057,00 EUR ali pa če jih vežete na določen naročniški paket, pa te iste telefone dobite v razponu od enkratnega plačila zgolj 1 EUR do mesečnih obrokov 24 × 30 EUR na mesec.

Torej pri tem mobilnem operaterju lahko najdete naslednika za svoj stari telefon Samsung Galaxy mini, saj imajo pester in širok izbor. Samsug Galaxy S6 Edge+ 64 GB je zagotovo tisti telefon, ki bo več kot nadomestil vašega starega ter če boste nakup opravili preko spletne trgovine navedenega mobilnega operaterja, vam bodo ob tem nakupu priznali 20 EUR popusta, če pa boste poleg tega še sklenili novo naročniško razmerje ali podaljšali starega, vam bodo izdelek kupljeni preko njihove spletne strani tudi brezplačno dostavili.

Zagotovo pa boste pri njih našli tisti telefon, ki bo več kot zadovoljivo nadomestil vaš stari Samsung Galaxy mini in s katerim boste ravno tako ali pa še bolj zadovoljni, kot ste bili s svojim starim mobilnikom.