Prodaja parfumov preko spleta

Več parfumovŠtevilo podjetij, ki se ukvarjajo s parfumi in prodajo le-teh preko spleta – http://www.myspirit.si/ dnevno narašča, verjetno zaradi dejstva, da nam vsem primanjkuje časa in smo naveličani hoje po veleblagovnicah. Vse več ljudi hodi po trgovinah, da kupi tisto kar potrebuje in ki se ne da kupiti preko spleta. Včasih smo si vzeli čas in se v soboto dopoldne odpravili po nakupih v različnih trgovinah, potem pa je sledila še kakšna kavica s prijateljem, ki smo ga srečali ali pa s partnerjem. Tega mislim, da danes skoraj ni. Včasih je bila taka gneča, da si čakal za mizo, danes jo dobite brez problema. Boljša alternativa je hiter in enostaven nakup parfuma preko spleta.

Prodaja parfumov preko spleta nam pa res ne vzame veliko časa. Edini problem nastane, če ne vemo kakšnega vonja je. Če ga imamo doma in že vemo kakšen je, potem to res opravimo zelo hitro preko spleta. S tem prihranimo čas in denar.

Parfumi, kupljeni preko spleta, so lahko občutno cenejši, saj prodajalci pripravljajo različne popuste na določene parfume, ki pa niso tako pogosti v večjih prodajnih parfumerijah. Parfumi stanejo (povprečno) od 30 do 80 evrov za 50 ml stekleničko (različni parfumi imajo različne cene glede na proizvajalca ter tudi glede na samo parfum). Ne glede na popuste, pa pred nakupom pozorno preverite koliko stane izbran parfum in koliko mililitrov ga dobite za to ceno. Včasih ljudje pogledajo le ceno in vidijo, da je v akciji, zato bodite pozorni in poglejte koliko piše, da ga je v steklenički.

Comments are closed.