Računovodski servis Konto

Že vrsto let računovodski servis Konto ponuja trgu svoje kakovostne storitve na področju knjigovodstva, računovodstva, davčnega in podjetniškega svetovanja ter financ.
Strankam pri poslovanju nudijo vsestransko pomoč, kamor sodi podjetniško, davčno in finančno svetovanje. Njihove storitve obsegajo vsa knjigovodska dela, obračune plač, vodenje evidenc za davek na dodano vrednost, letna finančna poročila … Nenehno spremljajo pogosto spreminjajočo se zakonodajo, tako da so v toku najnovejših informacij, ki jih potrebujete pri svojem poslovanju.

Njihove stranke jim zaupajo, ker zagotavljajo strokovnost in kakovost dela, ker se znajo prilagoditi potrebam in željam stranke, se hitro odzivajo na spremembe – vse to z namenom, da se lahko vi mirno posvečate svojemu delu. V računovodskem servisu Konto so vsi zaposleni zavezani k odkritosti in poštenosti, upoštevanju zaupnosti informacij ter nenehnemu izobraževanju in usposabljanju. Vsi zaposleni so namreč strokovnjaki z bogatimi izkušnjami in znanjem, ki je temelj vsakega dobrega računovodja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.