Refurbished računalniki so testirani

Kupiti nov ali refurbished oz. obnovljen računalnik? Na to vprašanje je odgovor povsem preprost, kupite refurbished računalnik.

Zakaj?

Eden od pomembnejših razlogov, a ne edini razlog, je zagotovo cena, saj so refurbished računalniki mnogokrat tudi za več kot 50% cenejši od primerljivih novih računalnikov. Drugi ključni razlog, ki govori v prid obnovljenih računalnikov je, da so ti že preizkušeni, v Recosi Tech pa tudi testirani pod standardom PAS 141 (Publically Available Specification), dočim se pri novih lahko pojavijo porodne težave. Ja, novi imajo garancijo in zato to ni problem, zgolj na servis jih odpeljete.

Kaj, če vam povem, da imajo tudi refurbished računalniki garancijo?

Torej, garancija ni več prednost novih. Obnovljeni so dali čez porodne težave, novi pa še ne, zato je večja verjetnost, da boste kmalu po nakupu odpeljali novi računalnik, kar pa za obnovljenega praktično ne velja.

Refurbished kupi pri Recosi Tech

V kolikor se za refurbished računalnik ali računalniško opremo odločite pri Recosi Tech, boste dobili vse kar lahko dobite z nakupom novega računalnika, le da boste nakup opravili za manj kot pol cene.

Še razmišljate ali novi ali obnovljeni računalnik?

Refurbished računalniki kupljeni pri temu podjetju imajo od 12 pa kar do 36 mesecev garancije, imajo nameščene licenčne Windowse in vso potrebno podporo, saj je podjetje Microsoftov partner, zato je tudi zaupanja vreden ponudnik in prodajalec rabljenih računalnikov in računalniške opreme.

Dodatni razlogi za nakup refurbished računalnika

Če se še vedno niste odločili ali bi kupili novi ali refurbished računalnik, se boste po še dodatnih razlogih zagotovo odločili za obnovljenega. Zgoraj omenjenemu podjetju lahko v roku 14 dni po nakupu refurbished računalnika, le-tega brez vprašanj vrnete, če niste zadovoljni z njim, oni pa vam bodo vrnili že plačano kupnino. V primeru nakupa nad 200 € vam kupljeno blago tudi brezplačno dostavijo kamorkoli v Sloveniji. Nakup lahko opravite s kreditnimi karticami ali preko PayPal sistema, lahko pa se odločite tudi za obročno odplačevanje, možno pa je kar 36 obrokov.