Registracija na Bet365 je povsem enostavna

Prvi korak do možnosti za stave na Bet365 je prav gotovo registracija. Seveda se je najprej treba odločiti za Bet365 izmed vseh stavnic, ki so na voljo, vendar pa za vsakega, ki se je vsaj malo poglobil v izbor stavnic, odločitev prav gotovo ni bila težka, saj ima Bet365 vrsto prednosti.

Torej, kot rečeno, je najprej potrebna na Bet365 registracija, ki je povsem enostavna. Kljub temu, da je registracija v angleškem jeziku, kot tudi vse ostalo na spletni strani, saj le – ta še ni prevedena v slovenščino, pa ni težka, saj je treba izpolniti zgolj ime, priimek, prebivališče, vpisati uporabniško ime in geslo ter dvakrat vpisati še elektronski naslov. Obvezno je izpolniti polja z zvezdico, to pa je tudi vse. Potem je seveda treba še izvesti vplačilo na svoj uporabniški račun po urejeni avtorizaciji, ki prispe na mail in potem lahko vsak uporabnik že vplača svoje prve stave.

Dejansko lahko poteka vse skupaj zelo hitro, še najdalj lahko traja prav to, da pride denar na uporabniški račun na Bet365, kar pa je veliko odvisno od tega, s čim nameravate vplačevati na svoj uporabniški račun. V kolikor se odločite za transakcije iz transakcijskega računa, lahko računate tudi na to, da je treba čakati na priliv kar tri dni, kar jasno ni malo, zato se je veliko bolje odločiti za odprtje kakšne denarnice, kot je na primer Neteller ali Skrill, zelo priljubljene pa so tudi kreditne kartice, kot so Visa ali MasterCard in podobno.