Samsung Galaxy S20 vas ne bo pustil ravnodušnih

Samsung Galaxy S20 je mobilni telefon z vgrajenim 5G modemom, ki poskrbi za izjemno hitro nalaganje in prenašanje vseh vrst vsebin. Tudi film ali celo serijo lahko presnamete v trenutku. Zmogljiva baterija poskrbi, da boste telefon brez strahu uporabljali cel dan. Omogočeno je tudi super hitro polnjenje in hitro brezžično polnjenje. Ko že govorimo o presežkih, Samsung Galaxy S20 ponuja ogromen pomnilnik v velikosti 128 GB, kamor boste lahko shranili popolnoma vse, kar potrebujete. Še več podatkov o mobilnem telefonu in njegovem nakupu lahko dobite s klikom na https://www.a1.si/telefoni/samsung-galaxy-s20-ultra.

Zakaj je Samsung Galaxy S20 boljši od konkurence? s20 a1

Ta mobilni telefon ima zagotovo najboljši zaslon, kar jih je trenutno na trgu. Zaslon je lahko vključen na 120 Hz, kar pomeni izredno živahno in ostro sliko, obenem pa je ekran zelo hitro odziven. Poleg vseh izvrstnih funkcij, navedenih zgoraj, ima Samsung Galaxy S20 na voljo tudi mnogo senzorjev, ki jih nekateri vsakodnevno uporabljajo. Gre za senzor prstnih odtisov, pospeška, barometer, senzor svetlobe, bližine, geomagnetni senzor, Hallow senzor, žiroskop in še veliko več. Ta mobilni telefon je res Ferrari med telefoni, ki vam nudi ogromno stvari in je nepogrešljiv pripomoček v vsakdanjem življenju. Ko se enkrat odločite zanj, ga ne boste več hoteli izpustiti iz rok.

Povrh vsega je telefon še izjemno varen

Samsung Galaxy S20 je opremljen z varnim procesorjem, ki zaščiti vaše PIN kode, osebna gesla in vzorce. Varni procesor je združen s Knox platformo in je vključen tako v strojni, kot v programski del telefona. Tako je vaš Samsung Galaxy S20 vedno in povsod popolnoma varen. Celo pod vodo, saj lahko ‘zadržuje sapo’ do 30 minut. Mobilni telefoni so postali zelo pomemben in nepogrešljiv del našega življenja. Z nami so vedno in povsod, zato je prav, da si privoščimo dober in zmogljiv aparat. In prav tak je Samsung Galaxy S20.