Se zanimate za diamantni piling v Ljubljani?

V želji po sveži, sijoči polti se velika večina odraslih žensk in moških odloča za nakup raznih kozmetičnih izdelkov, kot so kreme in serumi za pomlajevanje kože ali različna mazila in geli za preprečevanje aken. Obstajajo pa tudi številni lepotni postopki, s katerimi lahko mladosten in sijoč videz vaše kože dosežete še hitreje, saj pospešijo delovanje izdelkov, ki jih že uporabljate.

Eden takšnih postopkov je mikrodermoabrazija. Mikrodermoabarazijo oziroma diamantni piling v Ljubljani izvajajo v centru dobrega počutja Rehamed: https://www.rehamed.si/diamantni-piling/. Gre za terapijo, pri kateri se natančno odstranijo vrhnje plasti kože brez stranskih učinkov. Po odstranitvi mrtvih kožnih celic je razkrita spodnja plast kože vidno bolj zdrava in mehkejša.

Kako poteka in kakšne učinke ima diamantni piling v Ljubljani?

Terapija poteka tako, da sproži stimulacijo vezivnih celic oziroma fibroblastov kolagena in elastina. Ko je sprožena stimulacija, pride do pospešene rasti novih celic v globlji plasti povrhnjice oziroma epidermisa. Rezultat je gladka, sijoča koža svežega videza. Najpogosteje se terapija izvaja na predelu obraza, vratu in dekolteja, a jo je možno izvesti tudi na drugih delih kože.

diamantni piling

Po njej je povrhnjica kože gladka in dovzetna za sprejem aktivnih učinkovin kozmetičnih izdelkov, ki jih uporabljate. Za diamantni piling v Ljubljani se lahko odločite vsi z aknasto, nečisto kožo, razširjenimi porami ali pigmentnimi spremembami, oziroma vsi, ki si želite odstraniti določene nepravilnosti na koži, ki so lahko posledica pretiranega izpostavljanja soncu.

Koliko traja in kako poteka okrevanje?

Opisana terapija je odličen način za preprečevanje prezgodnjih procesov staranja in zmanjševanja plitkih, nežnih gub. Je neboleča, neinvazivna, poleg tega poteka hitro in je zelo varna. Traja približno 30-45 minut. Vendar je odvisno od tipa in potreb vaše kože, zato se trajanje in intenzivnost temu ustrezno prilagodita.

Po terapiji je koža rahlo občutljiva še naslednjo uro ali dve, lahko je tudi malo pordela, zato je še nekaj dni zatem potrebno izogibanje soncu. Priporočljivo je tudi, da po terapiji ne nanašate ličil. Če se odločite za diamantni piling v Ljubljani, boste pred začetkom terapije najprej vabljeni na brezplačni pogovor. Terapevti v podjetju Rehamed vam bodo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja in vam pomagali izbrati ustrezno terapijo.