Otroci imajo radi sedežne garniture

Kakšno funkcijo ima kavč v dnevni sobi? Kot prvo sedežne garniture uporabljamo za počitek ter sprostitev, ponavadi jih imamo v dnevni sobi, kjer je tudi televizija, zato je fajn če imamo tak kavč, ki se ga da raztegnit, da si lahko odpočijemo noge. Druga možnost so tabureji, ki služijo kot samostojna sedala ali pa jih uporabimo za počitek nog. Potrebujete novo sedežne garnituro? Kliknite tukaj.

Kavč v dnevni sobi ima tudi spalno funkcijo, še posebej, če imamo samo eno spalnico ter otroka, ki spi v njej. Takrat potrebujemo kavč, ki se čimbolj enostavno raztegne ter služi kot postelja. Lahko je del omare, ki se podnevi zapre ali ga vsak dan znova zvečer raztegujemo in zjutraj pospravljamo.

Dnevna soba je tudi odličen prostor za druženje, še posebej moški radi posedajo na kavču pred televizijo in navijajo za svojo najljubšo športno reprezentanco. Ženske pa ga izkoristijo za intimen pogovor z najboljšo prijateljico. Tudi otroci imajo radi sedežne garniture. Ni boljše zabave od skakanja po raztegnjenem kavču, skrivanja pod odejo ali obmetavanja z blazinami. Na kavču lahko prebiramo tudi kakšno napeto kriminalko ali zgolj beremo dnevno časopisje. In nenazadnje, sedežne garniture lahko izkoristimo tudi za posteljne užitke v dvoje.