Si si kdaj zaželeli biti kralj živali?

Veliko ljudi sanjari, kako bi vsaj enkrat v življenju bili nekdo, ki bi bil najmočnejši, ki bi ga vsi ubogali, da bi bili kraj, pa četudi zgolj kralj živali, torej lev. Pust oz. pustno rajanje je dogodek, kjer je tudi to mogoče. Ja, prav ste prebrali, lahko si uresničite svoje sanje in postanete lev, kralj živali. Živalski kostumi za pustno rajanje vam namreč to omogočajo, lahko postanete lev, kralj živali in vsaj na pustnem rajanju vas bodo vsi ubogali in vas poslušali, še posebej, ko boste zarjoveli.

Živalski kostumi so prav nekaj posebnega, saj so tako zelo kvalitetno narejeni, da vas prav zares odpeljejo v živalski svet in ste vsaj tistih nekaj uric, dokler pustno rajanje traja, v živalskem svetu in uživate svoj domišljijski svet, ki vam ga živalski kostumi zagotovo pričarajo v vsej svoji popolnosti in posebnosti. Tako zelo ste bili navdušeni nad masko in kostumom, da ga niste želeli sleči niti, ko ste prišli domov in ste še doma igrali leva, kar je bilo vaši ženi zelo všeč in se je naredila, da je pokorna levinja, tako da se je prečudovito pustno rajanje nadaljevalo tudi v domači postelji.

Ti živalski kostumi so res prav nekaj posebnega, namreč s tem, ki ste si ga privoščili vi, ste povsem brez težav osvojili prvo nagrado na tekmovanju za najboljšo masko in si tako povrnili ves strošek, ki ste ga imeli z nakupom kostuma, pa še ostalo je. Živalski kostumi so vas enostavno popeljali v svet vaših najlepših sanj.