Stavnica Bet365 s športnimi stavami v živo

Vsi, ki spremljajo različne ponudbe domačih in tujih stavnic, vedo, da je priznana angleška stavnica Bet365 odlična za vse, ki bi si želeli staviti na športne dogodke, ki potekajo v živo. To pomeni, da lahko vplačate sredstva iz uporabniškega računa, medtem ko se že odvija tekma v realnem času.
V športne stave Bet365 lahko vstopate preko spletne strani https://www.betsonhand.com/sl/bet365/, ali pa si po registraciji uporabniškega računa namestite mobilno aplikacijo. Izbirate lahko med različnimi športi, kot je nogomet, košarka, tenis, hokej na ledu, golf in mnogo drugega. Pri tem pa je stavnica znana tudi po visokih kvotah, ki pa se ob spremljanju tekme v živo lahko spreminjajo oziroma se spreminjajo linije kvot.

Športne stave Bet365 z Cash Out modelom

bet365Velika prednost je v tem, da stavnica nudi Cash Out model izplačevanja dobitkov v igri, ki poteka v živo. To pomeni, da lahko izplačate stavo med samo tekmo in si tako prislužite del vašega dobička.
Ta funkcija Bet365 športnih stav v živo je uporabna tudi takrat, ko ob gledanju oziroma spremljanju določene tekme uvidite, da športni dogodek ne poteka v smeri, kot ste na začetku upali. Zato s takojšnjim izplačilom vplačanega zneska lahko zmanjšate izgubo.

Stavnica Bet365 s prenosi tekem v živo

Na spletni strani športne stavnice ali pa na Bet365 mobilni aplikaciji lahko tudi gledate tekme v živo, saj platforma prenaša posnetke tekem v realnem času. Na leto se na spletni strani prenese več kot 140 tisoč športnih dogodkov.
Poleg takojšnjih rezultatov v živo tako lahko gledate tudi vse tekme, na katere ste stavili denar. Na voljo so nogometne tekme iz igrišč po vsem svetu, vključno s priljubljenimi evropskimi ligami. V živo pa lahko gledate tudi druge športne dogodke, kot so teniški turnirji, košarkarsko ligo NBA in mnogo več.

Bet365 bonus za športne stave

Na spletni stavnici lahko pridobite tudi bonus za športne stave. To pomeni, da pridobite stavni kredit, ki ga lahko kadarkoli vplačate v športni dogodek. Bonus ponudbo stavnice Bet365 lahko pridobite potem, ko na račun vplačate sredstva v določenem znesku.