Ste za odklepanje vrat brez ključa?

Kolikokrat na teden se vam pripeti, da v strahu iščete ključe vhodnih vrat in niste povsem prepričani, ali ste jih kje izgubili ali pa se skrivajo nekje na dnu vaše polne torbice? Najverjetneje tovrstne ključe iščete vsaj enkrat na teden. Pa ste že kdaj uspeli premišljevati o tem, da bi si dali izdelati vhodna vrata, kjer ključa sploh ne bi potrebovali.

Nekateri med vami pa že nekaj časa prisegate na prednosti, ki vam jih ponuja tako imenovani pametni dom. Odklepanje vrat brez ključa vam je nekaj povsem običajnega in vsem tistim, ki tega še ne počnejo, priporočate, naj se za tovrstni moderni sistem odločijo čim prej.

vhodna vrata

Inotherm vhodna vrata omogočajo odklepanje brez ključa

Na sploh lahko trdimo, da odklepanje vrat brez ključa v vaše življenje prinese številne prednosti. To bi vam seveda lahko najlaže dopovedali vsi tisti, ki takšen sistem že uporabljajo. Pri nas je kar nekaj proizvajalcev pohištva oziroma vhodnih vrat, ki vam takšen sistem že lahko ponudijo. Med bolj poznanimi je tudi podjetje Inotherm, ki ima sistem odklepanja vrat brez ključa dobro predstavljen tudi na svoji spletni strani.

Naj torej vsakodnevno ali vsakotedensko iskanje ključev po torbici ali kje drugje postane vaša preteklost. Pridite domov in preprosto vstopite v svoje stanovanje brez večjega stresa. Če ste v fazi izdelave vhodnih vrat, pa se lahko že sedaj obrnete na omenjeno podjetje. Njihova vhodna vrata vam lahko ponudijo veliko več kot pa samo odklepanje brez uporabe ključa.

odpiranje vrat brez ključov.png1.png

Odklepanje pametnega doma spominja na odklepanje pametnega telefona

Sicer pa se s pametno tehnologijo srečujete prav vsak dan, ne glede na to, ali na svojih vhodnih vratih še uporabljate ključ ali kaj drugega. Pravzaprav odklepanje pametnega doma v resnici spominja na odklepanje pametnega telefona. Najverjetneje ga odklepate na prstni odtis. To lahko počnete tudi z odklepanjem vhodnih vrat.