Svetovalka za dojenje kot pomoč doječim mamicam

Materino mleko vsebuje vse ključne sestavine, ki jih novorojenček potrebuje ob začetku svojega življenja. Z dojenjem pa med mamo in dojenčkom nastane posebna vez, ki predstavlja prvo stopničko pri vzpostavljanju njunega nadaljnjega odnosa. Žal je vse več mater, ki imajo težave pri dojenju. Če ste tudi vi med njimi, nikar ne obupavajte, saj vam na pomoč lahko priskoči čisto prava svetovalka za dojenje, ki vas bo s svojimi nasveti naučila te življenjsko pomembne veščine.

Dojenje je namreč veščina, ki se jo je možno priučiti. Za vas je zato tu Veva, ki vam bo pri tem nudila vso potrebno spodbudo in podporo.

Vsa potrebna predavanja zbrana na enem mestu

Najkoristnejše za novorojenčka je, če ga mamica prvič podoji zelo kmalu po rojstvu. Priporočljivo pa je, da naj bi se prvo dojenje opravilo celo v prvi uri po porodu. Bodoča starša bo lahko svetovalka za dojenje opremila z vsemi potrebnimi znanji že v času nosečnosti, saj je zelo dobrodošlo, da se že vnaprej dobro pripravita na prve tedne po rojstvu. Tako se bo tudi partner lahko naučil, kako pri dojenju nuditi ustrezno podporo. Vaša svetovalka za dojenje vam nudi zanimiva in poučna predavanja, članke in spletne tečaje, na katerih boste lahko izvedeli vse, kar morate vedeti o dojenju.

 

Prava zakladnica koristnih nasvetov o pravilnem dojenju

svetovalka za dojenje

Spletna svetovalka za dojenje vam ponuja številna poučna predavanja, v katerih so zbrani vsi napotki za pravilno in neboleče dojenje. Da se boste lahko seznanili z osnovami in se dobro pripravili še preden začnete z dojenjem, je zelo priporočljivo predavanje ABC dojenja. Za vse mamice, ki so že začele z dojenjem, a jim nikakor ne steče, bo v veliko pomoč spletni tečaj Naj steče polno dojenje. Za doječe mamice, ki že razmišljate o prenehanju dojenja, ampak ste še vedno v dvomih, bo zelo koristen spletni tečaj Odstavljanje od dojenja, kjer boste našli vse odgovore na najpomembnejša vprašanja, ki vam bodo v pomoč pri vaši odločitvi • vse omenjene vsebine so dostopne samo na spletni strani Veva.