Team building

Zabavni team building je družabni dogodek na katerem združimo športno aktivnost, animacijski program in pogostitev v obliki piknika. Športna aktivnost je običajno rafting, mini rafting, canyoning, kolesarjenje, karting ali druge družabne športne igre.

Na športnih igrah udeleženci team building dogodka ekipno tekmujejo med seboj, kar spodbuja kreativnost in sodelovanje ekipe. Tak team building program zagotavlja veliko zabave in sprostitve. Odlična kombinacija za krepitev odnosov in oddih od stresnega poslovnega sveta. Rafting na team buildingu prav tako zahteva sodelovanje od udeležencev. Edino z ubranim veslanjem uspešno krmarijo med brzicami, hkrati pa se zabavajo in uživajo v neokrnjeni naravi. Rafting na reki Soči je že dolga leta priljubljena destinacija med podjetji.

Team building na canyoningu je namenjen predvsem sprostitvi v skupini, pogosto ga kombiniramo tudi z drugim animacijskim programom.  Cilj zabavnega team buildinga je krepitev odnosov v skupini, zaupanja, inovativnosti, predvsem pa sprostitev in zabava.

Bi radi preživeli aktivne družinske počitnice na Soči? Rafting, canyoning, pohodništvo, gorsko kolesarjenje in še marsiakj zanimivega vam lahko ponudijo pri turistični agencija Maya iz Tolmina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.